Questions

3 Intrebari pe care nu ar trebui sa ti le adresezi

In momentele tale de slabiciune, iti pui propriile ganduri, propriile idei la indoiala. Ajungem sa ne intrebam, daca am facut ce trebuia, daca am reusit ce ne-am propus. daca nu am gresit undeva, intrebari care mai de care mai ciudate care intr-o zi normala, nici macar nu ti-ar trece prin cap.

Cu totii avem momente mai putin prielnice, si avem decaderi, dar trebuie sa te gandesti pozivit, si logic, si ca inevitabil aceste momente apar, dar asa cum apar, vor si trece. Pentru a nu cade intr-o stare de depresie ar trebui sa te abtii de la anumite intrebari :

Questions
Questions

Cum ii pot face pe ceilalti sa te placa ? O intrebare care nu-si are locul, o intrebare pe care probabil ti-o adresai pe timpul in care erai la scoala generala, dar mai sunt persoane care inca nu au trecut de acea perioada a vietii. Ideea e ca toata lumea poate face lucruri diferit, si doar pentru ca vei fi privit diferit, nu inseamna ca trebuie sa te simti ofensat de opiniile celorlalti. Imbraca-te cum stii, fa ceea ce iti place, cine te va place, te va place pentru felul tau de a fi.

Daca te faci de rusine, ce parere vor avea ceilalti ? O intrebare buna daca esti o persoana care stie sa extraga partea buna din lucruri. Chiar daca ajungi sa te faci de rusine, si lumea va rade de tine, ajungi sa inveti ce ai gresit, cum ai gresit, parerea oamenilor este schimbatoare, si de multe ori acestia uita ce ai facut. Important e ca tu sa nu repeti aceeasi greseala.

Daca este mult prea greu si voi da gres ? Nu ai cum sa dai gres daca nu vei incerca ce iti propui. Si daca vei da gres, sti ce ai gresit si vei sti cum sa actionezi in cazul in care vrei sa repeti actiunea, nimeni nu s-a nascut perfect, si prin greseli si esecuri ajungi sa devii mai intelep si mai sigur pe sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.