accesorii fine

Accesorii pretioase multifunctionale

Fara indoiala ca exista tot felul de bijuterii care ar merge grozav cu tot felul de tinute, materiale si genuri de nuante de tinute, insa nu toata lumea stie care sunt acestea. Dupa spusa ca stilul este etern, moda se schimba, ar trebui sa ne luam si noi si sa bagam la cap faptul ca exista o serie de cateva accesorii pretioase care merg mana in mana cu multe rochii si vestimentatii de zi sau de seara si pentru mai multe ocazii.

Perlele

Cercei, lantisoare, inele si alte bijuterii fine sau mai mari din perle vor merge bine cu orice tip de nuanta de maro, rosu, negru, verde si orice iti mai vine prin minte. Nu numai ca se asorteaza atat de bine cu toate culorile existente in spectrul curcubeului, insa la fel de bine se potrivesc si cu toate nuantele de culori, fie ele mai reci, fie ele mai calde.

Asadar, atunci cand vei fi in dificultate, ar fi bine sa alegi perlele si nu vei da gres cu siguranta. Pentru un impact major, poti lua in considerare pentru o rochie formala sau de seara un sirag de perle veritabile. Albe pentru o rochie neagra si negre pentru o rochie alba sau intr-o nuanta mai deschisa.

Mix de metale

A combina tonuri mai calde sau mai rei de metale ai putin sau mai mult pretioase iti va permite sa iti porti bijuteriile cu orice tip de nuanta de rochie sau tinuta integrala. Poti lua in considerare pentru efectul scontat o bijuterie statement care are piese geometrice in tonuri de argintiu din argint veritabil, piese aurii din aur veritabil si pietre pretioase de exemplu.

Diamante

Atunci cand sunt integrate in aur alb, diamantele sunt la fel de frumoase atat cu tonurile mai calde, cat si cu tonurile mai reci ale rochiiilor sau tinutelor tale de seara sau de la vreun eveniment important. O bratara superba batuta cu diamante cu aur de 14k va fi piesa statement de care nu te vei mai desparti vreodata si va reprezenta insaasi eleganta si rafinamentul nemuritor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *