Apa-multitasking pentru piele

apa multitasking
apa multitasking

Exista anumite toxine care ne astupa porii si ne cauzeaz probleme ale tenului cum ar fi acneea si chiar pistruii. A-ti spala fata zilnic este ok, insa ar trebui de asemenea sa si bei apa in fiecare zi astfel incat pielea ta sa nu sufere de lipsa de hidratare si sa duca la aparitia monstrilor de pe piele.

Este de extrema importanta  sa ne mentinem echilibrul pH ideal al pielii. Scala pH-ului nostru merge e la 0 la 14, cu valoarea 0 fiind un nivel foarte ridicat acidic iar 14 fiind mai mult alcalin. Nivelul 7 al pH-ului este considerat netru pentru ca este pHul apei. Bea asadar suficienta apa  in fiecare zi si spala-ti pielea tenului si a corpului pentru a-ti mentine un nivel perfect de pH.

Pierderea elasticitatii pielii este unul dintre cele mai comune semnale ale deshidratarii. Pisca-ti usor pielea  si vezi daca se lasa inapoi la locul ei. Nivelul de hidratare  este ok daca pielea ta redevine inapoi supla. Insa, daca nu se intampla acest lucru, ar trebui poate sa consumi mai multa apa pentru a-ti mentine celulele revigorate si pline.

Crezi sau nu, consumul de apa in mod regulat poate ajuta foarte mult la reducerea liniilor fine si a ridurilor. Ideea este ca apa mentine corpul in mod hidratat  si iti face pielea  sa isi retina elasticitatea. Cei care consuma apa suficienta in fiecare zi, sunt mai putin afectati de aparitia ridurilor, acneei, a cicatricilor si a liniilor fine si afiseaza foarte putine imperfectiuni ale pielii.

Apa ajuta la eliminarea toxinelor  din corp la fel de bine ca si a radicalilor liberi din corp. Cele mai multe dintre toxine sunt extrem de daunatoare si pot chiar sa preia controlul asupra sanatatii noastre generale  si al duratei de viata. Cresterea consumului de apa este una dintre cele mai bune modalitati  de a scapa de aceste probleme si de a imbunatati aspectul pielii. Fa o regula din a bea cate 7-8 pahare de apa pe zi si te vei simti mult mai bine. Ti-o garantez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *