jocuri

Aplicatii de jocuri in modul offline

jocuriDaca esti in cautarea de jocuri care sa iti umple timpul atunci cand nu ai net, s-a luat curentul sau pur si simplu astepti plictisit in sala de asteptare a medicului stomatolog, exista noile jocuri care pot fi jucate chiar si in modul offline. Uite cateva daca esti curios despre asta.

X-Men: Days of Future Past

A trecut mult timp, dar jucatorii de pe Android au in sfarsit sansa de a sapa in adancurile jocurilor gen Marvel. Fara nici o conexiune la internet de care ai avea nevoie si fara nici o aplicatie de cumparat sau de instalat, odata ce vei cumpara jocul, vei primi o oferta si un pachet complet si poti incepe sa actionezi impreuna cu supereroii tai favoriti de la Marvel.

Jocul nu numai ca ofera o grafica minunata si culori superbe, dar de asemenea acorda tribut istoriei clasice si marete a filmelor Marvel prin piperarea anumitor nivele de joc cu elemente secrete, cum ar fi anumite informatii despre personaje, concepte de arta si coperti clasice de reviste de desene animate. Un must pentru fanii Marvel, acest joc ce poate fi jucat offline isi merita banii.

Limbo

Este ceva foarte altfel in a juca Limbo de unul singur, pentru ca este un joc care vorbeste despre singuratate, despre tristete si despre izolare. Pe aceasta platforma 2D, poti controla un baietel care a intrat intr-o lume a monotoniei in cautarea surorii sale. Limbo este un joc clasic de jucat pe calculator si care a fost transformat cu mare grija de creatorii sai in sistemul de operare Android de pe fiecare dispozitiv cu asa ceva.

Lumea Limbo este trista, frumoasa, dar si stranie, si jucandu-te asa ceva vei fi imediat introdus in aceasta poveste enigmatica pentru a nu te mai gandi ca nu ai o conexiune la internet. la i prima vedere, Limbo arata ca si cum ar fi un joc ce iti poate provoca cosmaruri, insa este de fapt unul dintre cele mai vii si frumoase jocuri de la Android din toate timpurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.