aplicatii mobil

Aplicatii inteligente de mobil

Exista fel si fel de aplicatii pentru toata lumea si penttu toate gusturile. Exista chiar si o plicatie pentru scapat de toate acele materiale inutile din casuta postala de la bloc sau de acasa, ori chiar o aplicatie pentru curatat murdaria si fisierele inutile din telefon-acele fisiere care iti incarca telefonul si care fac ca telefonul tau sa functioneze greu.

Nu Skin TR90

Daca vrei sa tii cont de greutatea ta mai usor si sa-ti dai seama daca mai ai nevoie de exercitii sau nu pentru a te mentine in forma, aceasta este aplicatia cea mai buna pentru tine. Nu numai ca te ajuta sa iti urmaresti kilogramele pe acre le ai si pe care le depui, dar de asemenea iti permite sa si urmaresti  cantitatea de mancare si programul de exercitii cel mai potrivit pentru greutatea si corpul tau. Intr-o singura motiune, iti poti urmari cu atentie cele mai importnte sarcini pe acre le ai de facut intrucat sa ramai sanatos si in forma mereu.

Sleep Talk Recorder

Ti s-a mai spus ca vorbesti in somn? Nu esti convins de acest lucru? Da o sansa acestei aplicatii incredibile. Se activeaza doar atunci cand este dtectat un sunet, asadar nu trebuie sa il lasi permanent sa functioneze, in timpul noptii. Sigur vei fi fascinat si surprins de lucrurile pe care le spui atunci cand dormi.

Action Movie FX

Aceasta aplicatie amuzanta  te lasa sa adaugi efecte speciale cool filmuletelor tale in timp ce le inregistrezi. De la bombe care duc la explodarea diferitelor masini, te asa sa adaugi rapid si simplu niste elemente un pic mai interesante oricarui filmulet pe care il vei inregistra cu telefonul. Pentru o taxa in plus minima, poti descraca o mare varietate de efecte aditionale de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.