Articole vestimentare care te fac sa arati bine

Cine a spus „mens sana in corpore sano” bine a gandit. Trebuie sa ai o stare de sanatate atat la interior cat si la exterior si pentru asta eforturile de zi cu zi sunt cele care sa iti aduca ceea ce doresti. Insa tine de o complexitate in stilul de viata astfel ca nu este de ajuns sa gandesti ca mananci putin si de arati perfect.

Iata o lista a aspectelor de care sa tii cont in misiunea de a arata bine:

  1. Bea apa. Nu prea multa, nu prea putina. Asta pentru ca nu iti doresti sa elimini prea multa si prea redepe apa din organism, pierzand si sarurile minerale de care corpul are nevoie insa nici nu iti doresti sa ajungi la deshidratare. Trebuie insa sa tii cont de hidratare pentru ca in lipsa ei poti confunda starea de sete cu cea de foame. Pe cat de greu de crezut pe atat de adevarat acest fapt te poate duce clar la ingrasare.
  2. Mananca. Nu trebuie sa ajungi niciodata la senzatia de foame pentru ca asta te va face sa mananci cu o pofta iesita din comun. Asa se face ca ai nevoie de gustari intre mese si asta nu este un mit. Din acest punct de vedere tine cont de cel putin doua gustari intre mesele principale. Insa atentia ta trebuie sa se completeze de asemenea cu grija fata de caloriile fiecarei mese in parte si astfel un maximum de 200 este suficient.
  3. Nu te feri de iaurtul cu grasimi. Pastrand o moderatie ai si din acesta un avantaj, acela de a te satura la masa, de a avea un metabolism bun si de a nu depune grasimi.
  4. Nu in cele din urma conteaza de asemenea sa ai in continutul unei mese probiotice insemnand acele bacterii sanatoase care iti mentin un tract digestiv sanatos si nu numai caci si imunitatea ta cunoaste aspecte favorizante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *