ganduri hartie

Asterne-ti gandurile in fiecare dimineata

Exista cateva lucruri importante pe care ar trebui sa le asterni pe hartie in fiecare dimineata pentru a avea o zi buna si productiva. Iti poate lua doar cateva minute pentru a asterne aceste ganduri pe hartie in fiecare zi, insa va avea un impact major asupra productivitatii tale, a starii de spirit si a concentrarii mentale.

In loc de a te indrepta imediat catre cesca de cafea, mai bine ia o foaie de hartie si scrie cateva randuri sau unele dintre lucrurile mentionate anterior. Mie imi ia mai putin de 8 minute pentru a asterne pe hartie cele mai importante dintre aceste lucruri in fiecare dimineata, asadar nu-ti fa griji referitor la timp.

Remindere

A lua rufele de la uscat, a cumpara acteva  fructe si legume dupa munca, si a felicita pe cativa dintre prietenii tai care isi au ziua de nastere in acea zi, sunt cateva dintre lucrurile importante de acre trebuie sa iti amintesti zilnic.

Poate parea ciudat sa asterni pe hartie aceste lucruri, insa daca ai un program super incarcat si o multime de sarcini de efectuat in fiecare zi, este mai bine sa le pui la punct pe fiecare in parte si sa le scrii undeva pentru a nu uita de ele. Dupa munca, uitt-te putin peste aceasta lista si asigura-te ca nu vei uita de nimic.

Programe

Daca ai un obicei din a-ti scrie pe ceva programul din fiecare zi in fiecare dimineata, este grozav, insa daca nu faci asta deja, poti lua in considerare de a-ti face un program pe hartie imediat dupa ce trezesti de dimineata. Acest lucru iti va face creierul sa fie pregatit si sa functioneze asa cum trebuie in timpul unei zile grele. Trebuie doar sa-ti notezi  un program general din acea zi si sa fii sigur ca vei include si timp de odihna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.