asus_g750js

Asus ROG G750JZ

Un laptop gaming, este un element pe care orice gamer ar trebui sa-l detina in ziua de astazi. Trebuie sa te poti bucura de cele mai noi si solicitante jocuri chiar si in momentele cand esti plecat de acasa. Pentru a nu iti purta dupa tine sistemul gaming de zeci de kilograme dupa tine de fiecare data cand mergi intr-o calatorie este bine sa recurgi la o varianta mai light. Daca iti doresti un laptop destul de potent si la un pret cat de cat acceptabil pentru performantele oferite te sfatuim sa iti indrepti atentia catre Asus ROG G750JZ.

asus_g750js
Asus G570JZ

Laptopul face parte din seria Republic of Gamers a celor de la Asus, asa ca te poti astepta deja la performante destul de impresionante. Asus ROG G750JZ vine cu o carcasa de plastic ce are dimensiuni de 318 x 419 x 58 mm. Nu sunt dimensiuni tocmai ergonomice sau care sa se apropie de un notebook din ziua de astazi dar este mult mai portabil decat sistemul tau gaming de acasa. Greutatea acestuia este de 4.8 KG fiind destul de mult pentru un laptop gaming.Latop-ul are un display de 1920 x 1080, full HD. Laptop-ul nu vine insotit de un ecran touchscreen asa ca nu te vei putea bucura pe deplin de experienta Windows 8.1.

Procesorul este un Core i7 4700HQ quad core care functioneaza la o frecventa de 2.4 GHz si un mod turbo ce il duce la 3.4 GHz. Placa video este un GeForce GTX 880M care vine insotit de 4GB de GDDR5 VRAM. Memoria RAM cu care vine insotit laptop-ul este suficienta pentru a rula 4-5 jocuri socilitante in mod simultan, si sa rulezi si un program de editare video in acelasi timp. In privinta stocarii acesta sta destul de bine fiind dotat cu un HDD de 1 TB ce ruleaza la 7200 rpm, si un SSD de 256GB.

Pretul unui astfel de laptop pleaca de la 2,269 de dolari americani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *