avantaje femeie casnica

Avantajele statutului de casnica

Este foarte dificil si chiar imposibil pentru femeile care lucreaza si se preocupa de viata de familie sa gaseasca suficient timp ca sa-si imbunatateasca abilitatile, sa isi puna in practica unele aptitudini sau de a invata unele noi aptitudini.

O femeie casnica are o gramada de timp la dispozitie, pe de alta parte, asadar isi poate urma pasiunea sau poate invata noi lucruri si poate dezvolta pasiuni noi cu usurinta. O femeie casnica se poate odihni in propriul pat daca este bolnava, insa o femeie care lucreaza undeva trebuie sa gaseasca scuze pentru sefi ca sa isi poata lua o zi libera si trebuie sa se mai si teama de consecinte daca isi va lua mai mult decat o zi libera pentru a sta acasa ca sa se faca mai bine.

Vina de a pune in fata munca spre deosebire de viata de familie, de a indeplini termene limita, de a lucra permanent in stres si de a face fata in mod zilnic treburilor de la birou sunt cativa dintre factorii cu care o femeie muncitoare trebuie sa se confrunte, spre deosebire de o femeie casnica ce sta acasa.

Daca esti o femeie casnica ce are grija de copii si de locuinta si totusi simti nevoia sa te intretii de una singura sau macar sa iti castigi banii tai, ai putea lucra de acasa totusi.

In acest fel, nu vei fi prinsa nici in mediul stresant de la birou, vei apuca sa iti faci singura programul si de asemenea vei castiga si bani eontru a vea grija de cei dragi si de casa in sine. tunci cand esti o casnica, poti obtine ceea ce este mai bun din ambele lumi, atat de a carierei, cat si cea a familie.

Tie iti place sa fii o femeie casnica? Ce alte beneficii crezi tu ca exista din a fi o femeie la casa ei, impartaseste-ti gandurile cu noi, restul si poate ca o vom duce cu toatele mai bine.

Un comentariu la „Avantajele statutului de casnica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.