balanta

Barbatii in zodia Balanta

balantaBarbatii in zodia balanta sunt foarte cunoscuti pentru faptul ca sunt lenesi si gandesc destul de simplu despre viata, insa au si trasaturi la fel de multe si pozitive. Barbatii in zodia Balanta sunt loiali si sinceri. Acestia sunt rabdatori in toate aspectele vietii. Sunt creativi si destepti, insa din pacate, isi folosesc foarte rar talentele.

In afara faptului ca sunt indecisi si lenesi, acestia nu sunt nici ambitiosi, de aceea le vine foarte greu sa aiba succes in viata. Barbatii din aceasta zodie au mari probleme cu banii. Le place sa foloseasca banii si sa ii cheltuie pe lucruri inutile. Oricum, acestia nu sunt nici egoisti. A face oamenii pe care ii iubesc sa se simta fericiti si confortabil este prioritatea nr. 1 a acestor masculi echilibrati.

  • Acesti barbati sunt destul de deschisi si sociabili. Balantele sunt la fel de prietenosi, pe cat de deschisi si de sociabili. Acestia nu suporta siguratatea, de aceea nu inceteaza niciodata sa caute oameni noi cu care sa intre in contact. Barbatii Balanta sunt complet dedicati iubitelor acestora, insa sunt si niste prieteni foarte buni. Daca ai de gand sa te intalnesti cu un asemenea barbat, asigura-te ca, de asemenea, ii place si pe prietenii tai.
  • Barbatii balanta sunt indecisi. Sunt echilibrati in viata, insa sunt foarte nepriceputi la a lua decizii importante. In cele mai multe dintre cazuri, acestia dau gres in a lua decizii sau la a face un efort in plus pentru a-si atinge un scop in viata. Acesti barbati din balanta au probleme in a-si xprima sentimentele si asteapta ca femeia sa faca primul pa. Nu este vorba ca nu le place de cineva sau ca ar fi timizi, dar ei considera ca o femeie ar trebui sa faca primul pas intr-o relatie. Aceasta trasatura ii face mult mai romantici si mai loiali decat majoritatea barbatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *