batranete off-uri

Batranetea si off-urile acesteia

Este un lucru comun pentru oricine are o viata aglomerata sa lase prietenia deoparte si sa ajunga sa treaca peste din cauza lipsei de timp. Insa, atunci cand te confrunti deja cu o moarte apropiata, detaliile fizice ale vietii trec pana la urma si importanta prieteniei revine in viata celui aflat in impas.

Oamenii isi doresc, in primul rand, sa-si puna in ordine vietile financiare mai intai, daca se poate. Insa nu ideea banilor sau a statutului social est cel mai imortant aspect pentru acestia. Acestia isi doresc sa obtina mai mult profit material si financiar in loc de a pastra niste prieteni aproape pentru cat mai mult timp.

Cu toate acestea, oamenii sunt prea bolnavi si au prea putina energie sa se mai descurce cu o asemenea sarcina. Totul se reduce la iubire si la relatiile de prietenie, in cele din urma. Unii oameni isi doresc de asemenea sa fi fost mult mai fericiti in viata lor.

Si chiar daca se crede ca aceasta este o dorinta mai putin intalnita la toata lumea, nu este deloc asa, pentru ca, de fapt, majoritatea oamenilor isi doresc la batranete sa se fi simti mult mai bine la tinerete si sa profite mai mult de viata si de frumusetile sale.

Acesti oameni care regreta sustin ca prea s-au tinut de aceleasi vechi obisnuinte si ritualuri. Asa zisul confort al familiaritatii li s-a intiparit in memorie si in emotiile pe care le-au trait, la fel de bine ca si asupra vietii lor fizice.

Frica de schimbare i-a facut pe acesti oameni sa isi doreasca sa nu mai schimbe nimic la viata lor si in schimb sa se complaca intr-o existenta fara nici un pic de farmec si de nou. Asa ca, daca tu esti inca tanar si in putere, ai face bine sa lasi toate temerile la o parte si sa indraznesti mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.