Beneficiile din fructe si legume nu sunt mituri

Pentru un sceptic este usor de spus ca fructele si legumele nu te pot ajuta caci nu iti ofera concret ani de viata. Total gresit insa caci prin consumul de astfel de alimente iti poti imbunatati se pare stilul de viata. Daca nu ai stiut pana acum descopera ca fructele si legumele au o mare influenta si asta nu este  un mit:

  1. Antocianine. Greu de pronuntat si de tinut minte insa ce trebuie sa stii despre acestea se refera la faptul ca te mentin tanar si mai mult decat atat lupta impotriva acelor celule ce ar putea declansa si boli grave precum cancerul.
  2. Antioxidantii din anumite fructe si legume sunt cei care iti mentin aspectul tanar, cu piele ferma si cu tonus.
  3. Tensiunea arteriala este si ea tinuta sub control cu ajutorul unor legume in special. Asa ca daca nu ai o stare buna de acest gen te poti baza oricand pe banane spre exemplu, vestite de asemenea si pentru aportul lor caci aduc o oarecare stare de somn indusa. Cartofii dulci insa sunt si ei pe aceeasi lungime de unda.
  4. Previn alergiile. Nu degeaba se spune ca si cei mici ar trebui sa fie obisnuiti sa consume fructe si legume pentru ca in anii lor de dezvoltare dezvolta posibile alergii.
  5. Daca consumi mere oferi si plamanilor tai o conditie mai buna.
  6. Sistemul imunitar are si el parte de un mare plus in urma consumului de fructe si legume. Acestea contin o mare cantitate de vitamina C in special, cea care lupta contra bolilor si de care ave, nevoie zilnic.

Un singur lucru nu sta in picioare si se refera la faptul ca nu poti sa consumi fructe si legume ca mese principale din ideea de a slabi. Asadar nu are legatura cu asta. Studiile spun ca tine strict de numarul de calorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *