Carcase pentru PC – inovatie

Este destul de greu sa iti configurezi PC-ul intr-un asa fel incat sa obtii un PC curat, eficient si rapid. Nu conteaza cat este de performant acesta, daca in interiorul carcasei ai o adunatura de fire care trec care cum poate peste coolerul procesorului si nu ai pic de circulatie a aerului in aceasta, va fi ca un aspirator care abia trage. Putem spune ca un PC este un adevarat aspirator de praf. De aceea trebuie mereu ingrijit si curatat pentru a mentine temperaturi reduse si o eficienta ridicata.

dk01
Carcasa PC

Cei de la Lian Li sunt destul de cunoscuti pentru carcasele lor de top care ofera un sistem wire management bine pus la punct si numeroase locuri pentru ventilatoare care sa imbunatateasca air flow-ul din carcasa ta. Ei bine acestia au lansat de curand o noua carcasa. Mai bine spus aceasta este o carcasa care ia forma unui birou. Da ati auzit bine o caracasa care ia forma unui birou. Lian Li a lansat 3 astfel de modele. Modelele sunt numit DK-01X, DK-02X si DK-Q1X. Acestea au dimensiuni ce viaza de la o latime de 0.7 metri la 1.25 metri. cea mai mare dintre acestea este DK-02K si pe langa faptul ca poate acomoda chiar si cele mai mari placi de baza aceasta vine cu un suport adidtional pentru o placa de baza de format mini-ITX pe care o poti folosi in cadrul unui sistem secundar pentru stocare.

Carcasa sau mai bine zis biroul are partea de sus din sticla astfel ca iti poti observa componentele PC-ului tau tot timpul. Accesul la componente este destul de usor, fiind un birou tot ce trebuie sa faci este sa tragi sertarul spre tine si vei avea acces la toate componentele. Spatiul este mai mult decat suficient asa ca vei putea monta cele mai mari si mai inalte coolere sau placi video de pe piata fara nici o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *