stailer

Ce au în comun Alba Iulia, Suceava, București și alte 17 orașe din țară? Platforma Stailer!

Dacă ești din Alba Iulia, Constanța, București sau poate Suceava și te gândești ce ai avea în comun cu alte 16 orașe ale țării răspunsul este simplu: Stailer! Este platforma cu ajutorul căreia cei interesați de serviciile de hair and beauty își pot seta programările dorite. Totul se întâmplă online și este mai eficient decât am crede. Iată despre ce este vorba.

Stailer este prezent în 20 de orașe ale țării

A cunoscut un succes fulminant. În scurt timp de la lansarea sa a fost adorat de atât de multă lume încât astăzi vorbim despre constantă dezvoltare. Sunt în total 20 de orașe din care pot fi selectate saloane pentru a vă programa. Fie că sunteți în căutare de saloane de cosmetica din Alba Iulia sau de cele din Iași, Stailer este ghidul vostru spre digitalizarea programărilor.

Concret, pentru starea unei programări aici nu este nevoie de prea multe resurse. Acces la platformă, deci o bună conexiune la internet este de ajuns. Cei interesați vor seta aici datele de interes – adică data, ora la care este dorită o programare, orașul din care este și pentru cine să fie programarea, bărbat sau femeie. Căutările aici pot fi realizate și în funcție de numele unui salon sau al unui stilist. În câteva secunde filtrul activ selectează de aici saloanele disponibile și care corespund cu preferințele utilizatorului.

Cu atât mai simplă și mai practică este posibilitatea de a selecta un salon de hair and beauty strict din rândul celor disponibile. Iar pentru a face această selecție este de ajuns să urmăriți detaliile înscrise pentru fiecare salon în parte și anume: prețul serviciilor, durata acestora, fotografii prezentate ori chiar recenzii ale utilizatorilor.

Stailer nu vă costă nimic

Desigur, pentru anumite beneficii vă veți gândi care este prețul plătit. Ei bine, nimic. Totul este gratuit și nelimitat, nu va conta câte căutări sunt astfel făcute, câte programări efectuate. În plus, Stailer are și o aplicație dedicată, care desigur este la fel de ușor de utilizat și este gratuită. Așadar citeste si aici mai multe informatii.

Prin intermediul acestei aplicații programările sunt la fel de rapid și mai eficient realizate. Exclude total necesitatea de a suna la un salon pentru a verifica, mai întâi de toate, disponibilitatea unui stilist. Diferența este că aplicația cere și înregistrarea unui cont. Pentru o mai ușoară logare poate fi utilizat contul de Facebook pentru asta.

Cei care decid să își facă cont, fie că este vorba de cel din aplicație sau accesează Stailer direct din browser, au și alte avantaje. Este vorba de gestionarea practică a datelor, un soi de agenda online să spunem. Pot, spre exemplu, să își seteze un reminder pentru a nu uita când au de mers la salon. Astfel de funcționalități sunt condiționate de crearea unui cont, însă fără costuri implicate.

Detalii complete regăsim și în pagina oficială, stailer.ro.

Contact: livechat din pagina oficială sau email la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.