violenta

Ce inseamna violenta

violentaNu uita ca tot ceea ce oferi lumii, intr-o zi se va intoarce inapoi spre tine. Violenta reprezinta un singur lucru: ura. Daca iti petreci viata urandu-i pe altii, si tu la randul tau vei ajunge sa fii urat de catre cei din jurul tau. Nu vei avea pe nimeni langa tine care sa te iubeasca sau care sa planga alaturi de tine.

Vei fi doar un ins nefericit, care va tinde mereu sa urasca pe cei din jur si sa le gaseasca nod in papura de fiecare data. Toata lumea te va ocoli si nu va mai dori sa comunice cu tine. Asa cum vedem in multe filme de la cinema sau de la televizor, totusi, multi anti-eroi primesc si o a doua sansa sau a treia sansa, deoarece sunt indragiti de o parte din lume.

Violenta poate sa destrame familii, poate distruge suflete, poate sa distruga oameni si caractere. Violenta nu numai ca duce la violenta la randul ei, dar poate ucide constiinte, oameni si vieti nevinovate. De cele mai multe ori, si acesta este un rezultat dorit, lumea in filme cel putin ajunge sa isi dea seama de greseli si revine pe calea cea buna. In animatii este mult mai probabil aceste lucruri, insa si in viata reala se mai intampla din cand in cand aceste situatii. Nu este deloc placut sa cresti intr-o familie dezbinata in care violenta este la ea acasa, in care certurile, bataile si izbiturile sunt niste ingrediente ae traiului zilnic.

Mai ales pentru copiii care cresc in asemenea medii este cel mai nociv, pentru ca fie pot deveni la fel odata ce se dezvolta si cresc, fie se pot inhiba si se pot retrage in ei si pot deveni niste sociopati in toata regula. Violenta instiga la violenta si numai in unele cazuri se pot intampla si lucruri bune in urma acestei violente de altfel atat de promovate la televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *