Ce spune animalul de companie despre tine

Pe principiul incurcate sunt caile vietii exista numeroase controverse; sa faci o descriere despre o persoana spre exemplu ar putea fi usor inselator. Insa cu siguranta ca a detine un animal de companie este o alta modalitate prin care poti trage anumite concluzii. Se spune despre cei care detin un animal de companie ca isi doresc sa suplineasca un anumit gol. Insa in egala masua sunt cei care iubesc nemarginit. Definita concreta se pare ca se da dupa fiecare caz.

Studiile arata ca:

  1. Cei care detin pisici Birmaneze sunt cei care prefera oricand relaxarea in defavoarea unei vieti agitate si totodata prefera sa se simta bine in spatiul intim de acasa.
  2. Maine Coons- cei care prefera o astfel de rasa sunt cei care isi iubesc familia, care se axeaza pe acest concept si totodata cei loiali in orice tip de relatie, fie ea personala, fie profesionala.
  3. Cei care prefera Calico sunt iubareti, dornici de alint si rasfat.
  4. Pisicile siameze sunt si ele adorabile. Se pare ca cei care detin astfel de pisici sunt persoane comunicative si sociabile.

Per general vorbind se pare ca cei care tin pisici sunt persoane prietenoase. Se mai spune despre ei ca sunt inclinati spre a alege o cariera in lumea socialului, asistenti sociali, cadre medicale si ca sunt in general ceva mai putin credincioase. Iar cand vine vorba de cei care detin caini acestia se definesc:

  1. Incapatanati insa loiali, pentru cei care iubesc rasa Beagle.
  2. Afectuosi si blanzi pentru cei care detin un caine din rasa Cocker.
  3. Un labrador este mai mult decat un prieten dar si un personaj ce se doreste mereu in centrul atentiei si asta se transmite si stapanului.
  4. Pentru cei care detin un caine de rasa Chiuhauhua se pare ca se definesc mai mereu prin a fi intr-o mica incurcatura.
  5. Si nu in cele din urma cei care detin un caine Poodle sunt oameni ce pun accent pe cultura, pe estetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.