Ce te provoaca sa consumi mai mult

nullSe intampla in cazul magazinelor, se intampla in cazul restaurantelor sa aiba o tehnica a lor care sa te provoace sa consumi poate mai mult decat te-ai fi gandit ca o vei face. Iata cateva moduri banale, cel putin aparent, prin care restaurantele sau barurile te fac sa consumi mai mult:

  1.  Nu iti arata simbolul banilor. La fiecare produs in parte va scrie suma insa nu specifica in lei, euro sau cine stie ce moneda. In acest sens se pare ca oamenii au tendinta sa ignore care este valoarea reala a pretului si se avanta astfel sa consume tot mai mult.
  2. Muzica de fundal este si ea importanta caci se creeaza un mediu propice pentru a se simti bine si in cele din urma timpul calitativ petrecut aici se pare ca aduce si o placere de a consuma mai mult. In acest sens se pare ca muzica clasica este cea mai potrivita, cea care influenteaza un consum mai mic in timp ce muzica pop este cea care reduce aceste sanse cu 10%.
  3. Se scoate in evidenta ceea ce conteaza. Fie ca este vorba de ingrosarea titlului care sa conteze, fie ca este vorba de o fotografie ce insoteste mancarea cu pricina exista fara doar si poate un truc care functioneaza de fiecare data.
  4. Preparate ca la mama acasa. Asa se face ca mancarea traditionala are cele mai multe sanse de a castiga puncte de popularitate. Si termenii sunt folositi ca atare si se pare ca se tine cont de specificatii inteligente de la „mama acasa” la „proaspat” si „original”.
  5. Si preparatele de alta origine sunt evidentiate intr-un anume stil. Asa se face ca se prefera titulatura de la originea sa. Va fi banal sa se scrie doar spaghete astfel ca se va opta pentru denumirea de spaghetti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *