autobiografie

Cele mai bune autobiografii de lecturat

autobiografie
autobiografie

O autobiografie este reprezentata de memoriile si de viata unui autor si este scrisa fix de autor, si totusi, este foarte interesanta pentru cititori si le permite acestora sa inteleaga acea persoana si acea parte nevazuta de toata lumea a autorului sau autorilor unei biografii.

Autobiografia-o memorie vie a persoanelor celebre

 

Autobiografiile sunt in principal scrise de persoane faimoase care au ce sa povestesca si sa exprime catre lumea larga, care abia asteapta sa auda mai multe din partea personajelor reale favorite. Aceste scrieri ne relateaza diferite povestiri, incercarile autorului de a trece prin viata, intamplari, povestiri si situatii reale, dar si emotii prin care au trecut.

Acest lucru transforma autobiografiile in ceva mult mai uman de citit si mult mai usor de inteles de toata lumea, apropiind natura umana a cititorilor de impasurile autorului. Uite o autobiografie celebra care merita sa fie lecturata.

Autobiografia lui Benjamin Franklin scrisa de Benjamin Franklin in sine

Scrisa din anul 1771 si pana in anul 1790, aceasta carte contine istoria vietii unuia dintre parintii fondatori ai Americii. Autobiografia lui Benjamin Franklin iti va va spune cum un tanar din clasa mijlocie  a ajuns sa cresca si sa devina unul dintre cei mai admirati barbati din toata lumea.

Iti va spune de asemenea si ca Franklin a crezut in visul american (American Dream), si a indicat posibilitatile  vietii din Lumea Noua. Acesta a demonstrat lumii intregi  ca munca grea se plateste in cele din urma, adica se rasplateste mai bine spus si acele persoane care nu sunt recunoscute pot deveni de o mare importanta in America.

Un alt motiv pentru care autobiografia aceasta este ceva clasic de citit tine de factorii istorici. Dezvaluie felul in care viata era in secolul 18, idealismele, intelectualismul si credintele optimiste sunt foarte bine exprimate. Acesta autobiografie contine patru parti si se merita cu adevarat a fi citita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *