Heroes-of-the-Storm

Cele mai bune jocuri de strategie in 2014 – 2

Continuand seria celor mai bune jocuri de strategie ce urmeaza a fi lansate sau sunt deja lansate in anul 2014 avem jocuri precum:

Heroes of the Storm

Valve a avut un mare succes cand au lansat Dota 2, continuarea sub forma unui mod pentru seria Warcraft a celor de la Blizzard. Acestia au anuntat in ultimul timp ca vor relasa o versiune reinnoita. In mod surprinzator Heroes of the Storm se prezinta destul de bine banzadu-se pe viteza si pe accesibilitate. Tehnica bine cunoscuta in Dota, last hitting, a disparut si sunt mai multe moduri in care harta se poate indrepta precum si obiectivele. Jocul este realizat de Blizzard asa ca vei putea impersona caractere precum Jim Raynor cu ajutorul caruia il vei putea ciurui pe Diablo. Pentru cei ce sunt interesati de acest joc, acesta este in stadiu de Beta.

Heroes-of-the-Storm
Heroes of the Storm

Prison Architect

Daca stai putin si te gandesti ajungi la concluzia ca nu sunt prea multe jocuri in ziua de astazi care sa puna accent pe aceasta idee de managemnet a unei inchisori. este exact ca un hotel doar ca te confrunti cu alt tip de clienti si alte tipuri de probleme. In Prison Architect va trebui sa manageriezei condamnatii violenti sa opresti actiunile ilegale de pe teritoriul inchisorii. Vei avea posibilitatea de a planifica si de organiza cum iti doresti tu inchisoarea. Jocul este in stadiul de early access si sunt numeroase aspecte care vor trebui imbunatatite.

Kingdom Under Fire 2

Fiind o combinatie intre un RPG si un RTS cu elemente de MMO, Kingdom under fire 2  iti da posibilitatea de a lupta contra inamicilor pe mari campuri de bataie si sa controlezi in mod simultan numeroase unitati. Jocul se afla in dezvoltare inca din anul 2008 asa ca ne putem astepta la ceva bun. Jocul va fi lansat in a doua jumatate a anului 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.