Meridian

Cele mai bune jocuri de strategie in 2014 – 3

Hearthstone

Jocul este realizat de catre cei de la Blizzard si pare ca a cucerit deja destui de multi utilizatori. Jocul este unul in care te duelezi cu carti de joc cu un alt utilizatori si trebuie sa pui pe masa abilitati si creaturi pentru a iti putea invinge adversarul. Trebuie sa fii foarte atent si strategic in gandire deoarece fiecare abilitate sau carte este consumatoare de mana si daca ramai fara aceasta resursa importanta poti pierde foarte usor un joc. Jocul este unul destul de interesant si spre deosebire de jocurile de acest gen pe care le poti juca si in viata reala, parca altul este farmecul cand cartea ta se ridica de pe masa si loveste adversarul.

Steam Marines

Realizat de cei de la Worthless Bums jocul iti da posibilitatea de a controla o intreaga echipa de elita si pentru a crea un sentiment de presiune destul de mare, ai doar o singura viata. Echipa este formata dintr-un grup de soldati marini care se lupta cu alti soldati marini dar putin mai punk cei din urma. Din fericire avem un arselan intreg la dispozitie pentru a ii infrance si vei fi uimit de sistemul diversificat lupta. Atat pozitionarea cat si lucrul in echipa sunt esentiale pentru supravietuirea echipei pe campul de lupta.

Meridian
Meridian

Meridian: New World

Daca iti dorea un joc RTS avem vesti bune pentru tine. Cei de la Meridian au un stil destul de traditional cand vine vorba de modul acesta de joc. Jocul va veni cu posibilitatea de a crea propriile harti si iti da libertatea de a creea propria campanie. Dezvoltatorii au anuntat ca vor elibera harti oficiale la intervale regulate de timp dupa lansarea jocului. AI-ul este unul destul de interesant deoarece acesta are implementata o parte morala in ideea ca unitatile tale vor reactiona in legatura cu cate fatalitati ai avut intr-o lupta si de modul in care ai decis sa-ti atingi scopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.