starcraft-legacy

Cele mai bune jocuri de strategie in 2014

Dupa ce acest gen a cunoscut o renastere incepand cu anul 2013 cu jocuri precum Starcraft 2: Hear of the Swarm, Comapany of Heroes 2 si Total War: Rome 2. In combinatie cu numeroasele proiecte aparute pe bine cunoscutul site Kickstarter, trendul jocurilor de strategie este unul in crestere.

Galactic Civilizations 3

Realizat de studioul celor de la Stardock, una din cele mai cunoscute francize in materie de jocuri de strategie revine n acest an cu seria a treia. Jocul pare a fi unul destul de pretentios deoarece acesta necesita un sistem de operare care functioneaza pe 64 biti. Acest lucru este datorat faptului ca jocul va cere un memorie RAM in mari cantitati.

starcraft-legacy
Starcraft II – Legacy of the Void

Starcraft 2: Legacy of the Void

Cu siguranta ca va aminti de momentele in care a fost lansat jocul Starcraft. Cei de la Blizzard au anuntat ca Starcraft 2 va fi lansat in 3 jocuri, moment in care tot internetul a intrat intr-o stare de euforie totala. Toata lumea a crezut ca Blizzard este din nou in fuga dupa bani, dar in momentul in care SC 2 a aparut pe piata si a fost primit bine de catre comunitatea de gameri, toate acele acuzatii au disparut. Ultima expansiune a jocului SC 2 este Legacy of the Void, reprezentand varianta in care vei avea posibilitatea de a continua povestea universului SC 2 din punctul de vedere al Protos-ului. Jocul va veni cu cateva modificari si noi unitati pe care cu totii le asteptam. Ramane de vazut daca Blizzard va mai implementa un update sau un nou expansion pack pentru a rezolva eventualele bug-uri.

Planetary Annihilation

Jocul pare a fi un concept impresionant in RTS ce a pornit ca un simplu proiect pe Kickstarter si acum cei de la Uber Entertainment doresc sa il puna pe picioare si sa il lanseze. Cei care se vor ocupa cu realizarea jocului au experiente in domeniu fiind o parte din echipa care a creat Supreme Commander. Si jocul Planetary Annihilation isi doreste sa imbunatateasca toate acele lucruri care au lipsit in Supreme Commander.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.