clinica veterinara

Cele mai bune servicii veterinare din Suceava

clinica veterinara

Fanvet Suceava este una dintre cele mai bune clinici veterinare din Suceava. Aici si numai aici, animalele tale de companie pot scapa de boli, de infectii si de alte inconveniente, dar de asemenea si proprietarii acestora sunt mereu facuti sa scape de stres, de griji si de problemele care sunt intampinate de cainii sau pisicile lor.

Haideti sa va povestesc cum am apelat eu la serviciile acestei clinici veterinare din Suceava. Fiind de aici, mi-a fost cel mai simplu sa dau de ei ca sa pun sanatatea catelului meu la punct. Nu este de fapt tocmai un catel, este un caine mare de acum, desi are doar cateva luni si de aceea o consider inca Bella mea.

Este o ea, da. Este frumoasa si este de rasa ciobanesc mioritic. Ma veti intreba poate unde am putut tine pana acum un asemenea caine de talie mare? La casa, vine si raspunsul. Si tocmai pentru ca o tin la casa, in exteriorul acesteia, ca orice animal se joaca si umbla prin iarba intruna cand are ocazia, deoarece nu o leg.

Tocmai pentru ca se joaca si alearga prin iarba, dar mai ales pentru faptul ca sta pe jos si mai are si o blana atat de mare si de deasa prin care nu prea poti vedea ceva, a apucat sa ia niste capuse, insecte foarte enervante pentru animale care le pot face acestora din urma foarte multe probleme. Noroc cu Fanvet Suceava, ca am reusit sa-i prind pe specialistii veterinari in timpul programului si am mers de urgenta cu catelusa la ei la cabinet, deoarece situatia ei se inrautatea vizibil.

Am primit laude ca am dus animalul atat de repede, in regim de urgenta la veterinar, si acolo medicii l-au consultat si l-au facut bine cu tratament administrat timp de cateva zile. De asemenea, cei de acolo m-au si sfatuit sa o trecem pe Bella mea la o dieta stricta pentru ca avea cam multe kilograme, mai multe decat ar fi trebuit sa aiba un caine la varsta lui si la talia lui in acest moment.

Sunt asa de fericita ca am reusit sa depistez la timp ce o deranja pe Bella si mai presus de toate sunt recunoscatoare celor de la Fanvet Suceava pentru ca au facut bine catelul intr-un timp scurt, mai ales ca eram atat de ingrijorata si ma temeam pentru sanatatea animalului meu de companie. Acum o duc pe Bella in mod regulat la clinica veterinara Fanvet si nu mai am parte de probleme atat de grave ca cea prin care am trecut.

Un comentariu la „Cele mai bune servicii veterinare din Suceava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *