Cele mai frumoase cadouri de Craciun

Hai sa recunoastem! Sarbatorile nu sunt niste perioade ieftine din viata noastra. Mereu trebuie sa scoatem niste banuti buni din buzunar pentru a a face cadouri celor apropiati si chiar noua insine, sau chiar de a cumpara in casa una alta special pentru sarbatorile in cauza. In special in aceste timpuri mancate de criza trebuie sa vedem ce si cum facem sa ne fie mai usor sa ne descurcam cu finantele, insa in acelasi timp de a-i multumi si pe cei apropiati.

Apple Magic Mouse

A inceput cu iPhone. Apoi s-a trecut la iPod cu touch. Apoi la MacBook Pro. Intuitiv, inteligent, dinamic. Tehnologia multi-touch a introdus intr-un mod remarcabil de a interactiona cu toate dispozitivele mobile-la toate aceste dispozitive fiind necesare gesturile. Acum Apple a atins o alta treapta prin introducerea gesturilor catre desktop cu ajutorul unui mouse care este cu totul diferit de ceea ce a mai existat pana acum. Se numeste Magic Mouse si este primul mouse multi-touch din lume.

Camera Spy Pen

Daca ai aspiratii mari catre o cariera in cadrul unei organizatii de detectivi privati, atunci acesta este pixul cel mai potrivit pentru tine sau pentru persoana careia vrei sa i-l faci cadou. Acesta vine in plus si cu un card de memorie de 8GB. Ideal pentru oricine, de fapt.

iShower

iShower este un dispozitiv cu acces la Bluetooth, rezistent la apa cu speaker ce este compatibil cu multe dintre cele mai cunoscute smartphonuri si tablete ce au sistemul Bluetooth incorporat. Acesta se poate pune in legatura cu iPhone, iPod, iPad cu touch si cu dispozitivele Android.

iShower asigura o flexibilitate incredibila prin faptul ca te lasa sa il conectezi cu cinci dispozitive diferite, permitandu-ti sa asculti muzica ta favorita dintr-un playlist, aplicatii muzicale de pe telefon sau din cadrul serviciului tau online de ascultat muzica din cadrul mai multor dispozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *