Cu ce te delectezi la bordul avionului

Cei care au trecut pragul unui avion pana acum stiu ca exista posibilitatea de a comanda si un meniu. Pretul biletului este mai mare insa pe masura de vreme ce include si un meniu, dar si bautura. In functie de clasa la care se calatoreste exista meniu divers si cat mai sofisticat. De la peste, somon si pana la delicii locale mai ales calatorii se pot delecta cu un meniu la inaltime.

Pe principiul „obrazul subtire cu cheltuiala se tine” cine isi doreste rasfat la bordul avionului trebuie sa plateasca. Insa in egala masura trebuie sa tii cont de bunul simt. Asta pentru ca excesul de orice fel nu te ajuta cu nimic. Iata ce trebuie sa tii despre meniul ce il primesti la bordul avionului:

  1. Cursele low cost nu au meniu. Ti se ofera o gama de produse insa trebuie sa platesti pentru fiecare.
  2. La clasa economic se merge pe ideea de mancare mai ieftina si de cele mai multe ori se serveste un sandwich cu ceva gustari. Daca ceaiul este la discretie la clasa business sampania este cea care se serveste cu placere.
  3. Nu exista o limitare la consumul de alcool. Gasesti de toate daca in primul rand este o linie aeriana ce se respecta. Insa se va stopa servirea de alcool cand sunt semne deja clare ale unei ameteli si pasagerul impune probleme in timpul zborului.
  4. La inaltime mancarea este mai sarata. Nu pentru ca aerul este mai tare ci pentru ca la inaltime exista o modificare de gust ce scade cu 30 de procente perceptia astfel ca se pune mai multa sare si mai mult condiment. Asa ca daca nu agreezi acest tip de mancare ai face bine sa comanzi mancare de dieta, pentru dietetici spre exemplu.

Si nu in cele din urma tine minte ca poti oricand sa ceri fructe, chiar si sucuri; bautura la inaltime, cand ai emotii sau mai grav cand sunt turbulente nu este tocmai cea mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.