poze bune pentru instagram

Cum sa faci poze mai bune pentru Instagram

Infrumuseteaza-ti profilul de pe Instagram cu ajutorul acestor sfaturi bune pentru cei pasionati de retele de socializare. Foloseste-te de toate aceste aplicatii grozave ale telefonului pe care deja le detine si pe care ai putea sa le descarci de pe net.

Nu lasa reteaua de socializare Instagram sa se transforme in singura modalitate de editare si de modificare a pozelor pe care le faci cu telefonul. Fa pozele pe care le vrei cu ajutorul camerei incorporate in smartphone-ul tau si si apoi foloseste toate acele aplicatii pe care le poti descarca in telefon pentru a le edita, a le filtra, taia sau anima asa cum iti doresti. Iti sugeram: VSCOCam, Over, Afterlight, si Camera+.

Fa o multitudine de poze si decupeaza-le mai tarziu! Nu vei sti niciodata, un subiect pe care il fotografiezi vreodata si crezi ca ar putea fi interesant in centrul pozei, poate arata de fapt mai bine intr-o parte a pozei, intr-un colt sau in susul acesteia.

Fa pozele ca un profesionist si tine minte urmatoarele lucruri: perspectiva, linii si regula celor trei! Liniile de grila incorporate in aplicatiile de Instagram ar trebuie sa te ajute cu acest lucru!

Mai putin este intodeauna mai mult! Uita-te cu grija prin jurul tau si fotografiaza orice te face fericit! Chiar si cele mai simple lucruri ce exista in lume pot fi subiectul unei fotografii grozave; inghetata pe care ai avut-o drept desert astazi, poate?

Fundalul unei poze este foarte important. Intotdeauna asigura-te ca orice ai fotografia in orice moment trebuie sa aiba si un fundal de exceptie, la fel de bine. Cateodata chiar si un zid pictat sau graffat sau o podea printata iti poate servi drept cel mai bun fundal pentru fotografia ta grozava.

Cauta lumina si foloseste-o in fotografiile tale. Nici o alta cantitate de lumina optionala data de efectele vreunui program de editat poze nu se poate compara cu lumina naturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *