focuri de artificii

Cum sa organizezi un foc de artificii

Cu o pregatire minutioasa si atenta, poti lansa un foc de artificii spectaculos intr-un mod sigur de unul singur, atunci cand vrei sa impresionezi in cadrul unui eveniment special: o nunta, festival, Anul Nou, petrecere, la o zi de nastere etc.

Pentru a transforma cu adevarat un eveniment sau o zi mai speciala ai nevoie de focuri de artificii, care sa dea un aer de eleganta, de sarbatoare si de stralucire oricand ai vrea sa dai pe spate pe cineva, astfel incat sa fie un eveniment memorabil care sa ramana in amintirea tuturor drept una dintre cele mai frumoase zile sau seri din viata acestora.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca ai conectat totul impreuna asa cum trebuie si sa ai un detonator bun cumparat pentru aceste artificii pentru a le porni la momentul oportun. Vezi ceea ce este legal din cadrul tuturor tipurilor de artificii. Afla ce fel de tipuri de artificii sunt legale in zona in care vrei sa pornesti spectacolul incendiar, suna la politia din zona si la statia de pompieri pentru a afla cel mai buna raspuns.

Gaseste locuri cu artificii disponibile. Nu le cumpara pe acestea asa direct din piata mare. Scrie mai intai de toate pe ceva cam ce tip de artificii iti doresti inainte de a le cumpara. Contacteaza magazinele locale si intreaba cam ce artificii au disponibile si sunt la vanzare. Asigura-te de asemenea ca vei intreba si de pretul fiecarui produs in parte, pentru a sti cel mai bine in ce te bagi si cat te va costa toata aceasta distractie.

Ia in calcul o anumita suma de bani pe care planuiesti sa ii cheltuiesti. Incearca sa achizitionezi toate aceste artificii inainte cu 1 sau 2 saptamani inainte de evenimentul in cadrul caruia vrei sa le lansezi, pentru a te asigura ca le vei avea la dispozitie atunci cand iti trebuie.

Creaza-ti show-ul. Dupa ce iti vei cumpara artificiile, vei avea nevoie de o schema a show-ului pe care vrei sa-l pui in aplicare. Imagineaza-ti putin locul in care se va desfasura evenimentul si incearca sa desenezi o schema pe o bucata de hartie ceva mai mare. Aminteste-ti ca tipurile de artificii mai mici vor sta in fata iar cele mai mari mai in spate, departe de publicul care asista la spectacol.

Deseneaza cateva planuri, cate unul pentru fiecare dintre mini-show-urile care vor consta in focurile de artificii de tot felul. Inmaneaza cate o copie fiecaruia dintre ajutoarele tale si mergi mai departe prin a le explica ce iti doresti de la fiecare in parte.

Organizeaza locul si artificiile in timpul zilei. Vei avea nevoie de o zona libera. Uita-te dupa o zona intinsa si plata fara iarba uscata, daca se poate. Odata ce ai gasit aceasta zona, gaseste niste placaj mai ieftin si intinde-l pe jos, pe pamant. Imagineaza-ti cam cum va arata micul tau spectacol.

Va trebui sa dai drumul doar la cateva artificii pe rand, si asta va trebui sa dureze cam 2-5 minute. Fiecare mini spectacol va trebui sa contina o varietate de artificii. Odata ce vei lamuri cam ceea ce va cuprinde fiecare foc de artificii in parte, pune artificiile inapoi in cutiile lor si asteapta vremea potrivita pentru a le da foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *