LG G3

Cum se comporta noul LG G3

LG G3
LG G3

Cand ne referim la „noul LG G3”, vrem sa spunem ca acesta a aparut de curand pe piata europeana si americana. Acesta a fost dezvaluit mai devreme in acest an. Toate specificatiile acestuia sunt deja cunoscute pana acum. Chiar si asa, telefonul se pare ca va face o figura destul de frumoasa pe piata smartphone-urilor.

LG G3 este noul top de gama pentru companie si se pare ca are tot de ce are nevoie pentru a fi in topul tuturor telefoanelor disponibile pe piata. Desi din punct de vedere al performantelor telefonul sta foarte bine, acesta are cateva minusuri ce nu ne multumesc.

Trecand in sfera lucrurilor pozitive vom gasi ecranul mare de 5.5 inch ce ruleaza la o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli ceea ce duce la o densitate de 534 de pixeli pe inch. Comparativ cu cei 432 de pixeli pe inch ce ii are Galaxy S5, telefonul este mult mai clar si ofera imagini mai precise.

In privinta sistemului de operare, telefonul ruleaza folosind sistemul de operare Android KitKat 4.4.2. Acesta este acoperit de interfata celor de la LG, interfata destul de placuta si care vine cu cateva optiuni in plus, optiuni specifice LG. Pictogramele aplicatiilor sunt redesenate fata de G2 si ofera un look mai serios si mai placut, imbunatatind experienta utilizatorilor per total.

In privinta fotografiilor, le vei putea face la o rezolutie de 13 MP cu camera principala si la o rezolutie de 2.1 MP cu camera frontala, care este capabila sa filmeze in full HD la 30 de fps.

Procesorul telefonului este un Qualcomm Snapdragon 801, quad core ce functioneaza la 2.5 GHz. Procesorul grafic este un Adreno 330. Astfel te vei putea bucura de cele mai noi aplicatii si jocuri disponibile in Play Store.

Un dezavantaj al telefonului ar fi plasarea butoanelor de power si volum pe partea din spate, sub obiectivul camerei foto, ceea ce e o schimbare destul de neobisnuita. Dar cu timpul este un lucru ce probabil va fi trecut cu vederea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.