cuplu

Cuplurile si viata acestora

Cele mai multe relatii de cuplu se bazeaza pe incredere, respect, intelegere precum si pe o buna comunicare, in masura in care sa isi fructifice talentul si de a se mentine la nivelul unei relatii oficiale si stabile.

Unul din cele mai cunoscute tipuri de cupluri este cel care obisnuieste sa isi impartaseste viata de cuplu in orice secunda din viata. Desigur ca nimeni nu este interesant de povestile unui cuplu care au facut prajituri duminica seara sau care au mers la picnic in padure. Foarte putini oameni sunt cu adevarat interesati de viata altor oameni, in special de relatia pe care o au acestia in mediul de familie. Acest tip de cuplu are tendinta de a face pe toate lumea sa creada ca un cuplu reprezinta comunicare continua, pasiune si lucruri efectuate impreuna. Ei vor impartasi cele mai multe detalii despre tot si despre nimic, fara a pune in valoare unele detalii importante.

Relatia de cuplu unilaterala depinde in principal de capul de familie, in maniera in care acesta este mai liber in a-si exprima dragostea fata de celalalt. Partenerii unui astfel de cuplu, au decis probabil si numele copilului lor, destinatia de vacanta sau locul unde isi vor construi casa de vacanta. Ei sunt mai putini interesati in a flirta cu altii si se concentreaza pe impartasirea dragostei pentru partener.

Cuplul care ba sunt impreuna ba nu sunt, se caracterizeaza prin spontaneitate, in maniera in care luna aceasta se vor iubi, iar luna viitoare se vor ignora complet. Ei insisi sunt confuzi cu privire la statutul relatiei lor, creand confuzie si pentru alti membri ai societatii. Starea lor de relatie nu este stabila, deoarece acestia se decid prea greu cu privire la ceea ce isi doresc unul de la celalalt. Vor fi instabili pana se vor orienta pentru sau impotriva unei relatii serioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *