videochatconstanta.com

De ce am ales sa lucrez in videochat

De multe ori am fost la limita in ceea ce priveste terminarea studiilor si doream sa ma intorc inapoi in orasul meu, acasa, deoarece nu mai mai puteam descurca nici cu banii primiti de la parinti. Stateam in chirie, iar plata pentru cazare, adunata cu plata pentru facultate imi manca toti banii si era destul de greu sa mai stau in aceste conditii. La inceputul semestrului doi de facultate, in iarna, dupa terminarea sesiunii, mi-am zis ca trebuie sa fac ceva, deoarece asa nu se mai poate trai. Eram convinsa de faptul ca va trebui sa imi gasesc un loc de munca, iar daca nu reuseam sa fac acest lucru in urmatoarea luna eram decisa sa ma intorc acasa si sa revin de cate ori puteam la orele de curs. Imi facusem deja un plan privind naveta pentru doua, trei zile pe saptamana si ieseam destul de ieftin in comparatie cu plata chirieri si a celor necesare pentru trai, deoarece facultatea trebuia sa o platesc in continuare.

Am decis sa incep cautarile pentru un loc de munca, iar totul a inceput destul de greu deoarece am luat un telefon cu mine, un pachet de cv-uri si am inceput sa sun la anunturile de pe stalpi si sa depun cv la magazinele sau locatiile in cautare de angajati. Era destul de dificila aceasta activitate a mea, si am mers asa prin oras vreo doua, trei zile, dupa care am gasit pe internet un anunt pentru videochat. M-am gandit foarte mult inainte de a lua o decizie din acest punct de vedere, insa dupa ce am cantarit foarte bine lucrurile, am decis sa particip la un interviu. Parintilor nu le-am spus nimic, deoarece ei nu erau de acord sa lucrez unde, dar mai ales in videochat despre care cu siguranta nu stiau nimic, iar asta ii facea sa se simta ca si cum ar fi cazut cerul pe ei de rusine. Degeaba as fi incercat sa le explica ca este un loc de munca ca oricare altul, iar incasarile lunare sunt mult mai mari, deoarece nu m-ar fi lasa nici macar sa ma apropii de un studio.

Astfel am luat legatura cu cei de la Network System Communication SRL, pe site-ul lor si am fost programata la un interviu. Chiar din momentul in care am intrat in interiorul studio-ului am stiu ca acesta reprezinta un studio legal si profesional, chiar daca aveam ceva emotii. Am avut ocazia sa vad in interiorul studio-ului cu coada ochiului modele care lucrau de mai mult timp acolo si mi-a placut foarte mult cum erau imbracate si mai ales faptul ca erau foarte vesele. Credeam ca totul este mai serios atunci cand vine vorba de videochat, insa acum dupa ceva timp vad ca lucrurile stau alfel, iar videochat-ul poate oferi un loc de munca ca oricare altul, cu incasari mult mai mari.

Am participat la interviu, iar cei de acolo imi vorbeau deja de carte de munca, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca totul este legal si aveam o siguranta acum. Am adus in zilele urmatoare actele pentru cartea de munca, iar in prezent pot spune ca sunt in anul doi de facultate, am un an de cand lucrez la studio si sunt foarte multumita de alegerea facuta. Spun asta deoarece am foarte multe prietene aici, ma descurc mult mai bine cu platile pentru facutate si chirie si nu mai intarzii niciodata, ba chiar pot plati inainte. In plus, in afara de cei carora le-am spus eu cu ce ma ocup, nimeni nu stie ce fac, iar studio-ul imi respecta confidentialitatea. Aceasta este povestea mea legata de locul de munca pe care il am in videochat, care probabil este si povestea a multor tinere aflate in situatia mea.

Un comentariu la „De ce am ales sa lucrez in videochat”

  1. Din exterior, multi alegem sa judecam persoanele care au ales sa lucreze in acest domeniu dintr-un motiv sau altul, insa spre deosebire de alte domenii, videochatul necesita putere de asumare a ceea ce ai ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.