www.invitatiedenunta.ro

De ce trebuie sa tii cont cand iti alegi invitatia pentru nunta ta?

Nunta este considerata cea mai importanta zi din viata ta, un pas important in care totul este planuit din timp. Fiecare detaliu minuscul conteaza, de aceea si prima impresie conteaza, iar in cazul nuntii este vorba de primul lucru cu care cei chemati vin in contact, adica invitatia.

Invitatia trebuie sa reflecte tema nuntii, culorile acesteia, dar sa aiba si cate un pic din stilul fiecarui mire, ea trebuie sa fie unica. Cu toate ca este doar o foaie de carton, ea trebuie sa transmita emotii, prin intermediul carora sa determini invitatii sa participe mai cu ardoare la nunta ta si sa fie mai nerabdatori. De aceea trebuie sa tin cont de unde iti cumperi invitatia pentru nunta fie de la un magazin online de invitatii de nunta Cluj sau de la unul din magazinele din orasul tau.

Desi pare ceva minuscul, este unul dintre cele mai importante obiecte cu care invitatii intra in contact. Ca sa ajungi sa gasesti invitatia perfecta trebuie sa respecti o serie de criterii importante. Atunci cand alegi sa ti le achizitionezi de la un magazin online de invitatii nunta Cluj, trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri:

  1. Sa aiba o nota personala

Personalizarea unei invitatii este ceea ce o face unica. Cate un strop din personalitatea fiecaruia dintre miri e de dorit. Cu cat modelul ales este mai simplu, cu atat mai mult poti sa adaugi tu sa il creezi in functie de stilul tau.

  1. Sa aiba un design aparte

Design-ul invitatiei poate fi regasit si in tema nuntii, atat in papetaria meniurilor, cat si in placutele cu nume de pe masa sau cele de la candy bar. Indiferent de stilul ales care poate sa fie vintage, clasic sau elegant, nu trebuie sa lipseasca un strop de creativitate.

  1. Ce tip sa fie?

Exista mai multe tipuri de invitatii, iar in functie de stil, tema sau personalitate iti recomand urmatoarele:

  • Cele clasice – atunci cand esti nehotarat de tipul invitatiei, opteaza pentru cel simplu, este cel mai popular si intotdeauna te salveaza. O tonalitate eleganta poti sa obtii din culori deschise precum crem, alb sau bej.
  • Cele cu modele – in acest caz se merge pe principiul urmator „sky is the limit”. Insa trebuie sa acorzi mai multa atentie, nu vrei ca invitatia ta sa devina un kitsch.
  • Cele neconventionale – poti oricand opta pentru un sigiliu, invitatiile tridimensionale sau pe cele care dau textura unei ciocolate sau alte modele creative.
  1. Ce materiale sa se foloseasca la confectionarea ei?

Aici intervine un alt aspect important, unul dintre cele mai importante si anume – calitatea. In functie de materialul folosit poti avea ca rezultat ceva simplu si ieftin sau sofisticat si elegant. Poti alege intre hartia cartonata, velina, cea lucrata manual sau chiar cea reciclata.

Daca inca esti in pana de idei, poti sa arunci o privire la acest magazin online de invitatii de nunta Cluj accesand site-ul invitatiedenunta.ro, unde vei gasi o multime de modele si stiluri diferite din care poti alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *