epilat

Depilatul cu ceara in loc de metoda rasului

Rasul  este mai degraba o metoda ineficienta de indepartare a parului nedorit de pe intregul corp. In functi de cat de repede creste parul de pe corpul tau, ai putea sfarsi prin epilarea acestuia cu apratul de ras aproape in fiecare zi doar ca sa iti mentii ritmul cu aparitia firelor de par negre. Din fericire, exista o alternativa la ras. Multi oameni cred de cuviinta ca metoda de depilare cu ceara este mult mai feicienta decar rasul din cateva motive.

Nu te vei taia pe corp daca te vei folosi de metodele de epilare cu ceara

Una dintre cele mai rele plangeri care tin de indepartarea parului nedorit cu paratul de ras este faptul ca implica niste lame ascutite de metal care pot dauna pielii si o pot taia. A te taia de unul singur nu este niciodata un lucru de dorit, insa poate fi agravat in anumite zone, cum ar fi gatul, la subrat si in zona intima. De asemenea, o taietura de genul creste aparitia unei infectii in respectiva zona si te poti imbolnavi pe loc de cine stie ce.

Daca folosesti acelasi aparat sau aceleasi lame de mai multe ori, poti creste riscul de inflamatii ale tesuturilor pielii si poti capata bacterii nedorite. Mai mult de atat, taieturile au nevoie de ceva timp pentru a se vindec si nu arata deloc estetic pe pielea cuiva. In plus, arata destul de inestetic si dor iar daca iti doresti sa porti ceva scurt, nu vei putea din cauza ca trupul tau va arata ca un camp de razboi.

Atunci cand optezi pentru depilarea cu ceara, poti uita cu desavarsire de toate acele chinuri ale rasului cu aparatul sau cu bigurile. In timp ce aceasta metoda de indepartare a parului este putin mai dureroasa, nu vei simti nici un fel de durere in unele dintre cele cateva proceduri care pot fi efectuate pentru indepartarea parului nedorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *