arte martiale femei

Despre arte martiale si avantaje asupra femeilor

Ar trebui sa invatam in mod absolut barbatii si baietii sa nu se mai gandeasca la prostii si sa faca niste miscari atat de gresite ca violul, insa din pacate acest lucru trebuie sa fie constientizat de catre ei insisi in prima instanta, si este mereu posibilitatea de a se intampla ceva rau oricand.

Indiferent de ce vei purta tu vreodata ca femeie, de cat de mult vei bea, sau cat de bine ai cunoaste un barbat, a deveni o victima atacurilor sexuale nu este din vina ta. Insa daca propriul corp este ultima ta sansa de a te apara, atunci poti alege sa te protejezi de cei care iti vor raul daca stii cum sa ti-l folosesti.

Daca vei invata sa practici artele martiale vei fi una dintre putinele femei care fac asta. Din fericire, ultimii ani au glorificat dezvoltarea si antrenarea femeii in circuitul artelor martiale, insa mai este totusi mult pana sa fim recunoscute cu adevarat. In orice turneu sau competitie te vei implica datorita artelor martiale, probabil ca vei fi singura femeie de pe acolo.

Unele femei vad acest lucru drept o parte rea referitoare la antrenamentul de arte martiale, insa este oarecum amuzant si placut sa te stii drept o femei dura care stie cum si ce sa faca. Nu este nimic rau in a fi ca majoritatea femeilor, insa este ceva foarte tare la a fi una dintre putinele care fac ceva anume si au grija de infatisarea fizica, mai ales daca ies in evidenta din multime.

Si pentru ca este un numar limitat de femei in artele martiale, un lucru garantat este ca vei lega prietenii cu colegii tai si cu coechipierii. Este o legatura speciala pe care o poti crea si esti oricand binevenita sa o imparti indiferent de unde vii si cine esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *