economie timp

Economie de bani si timp mai mult la dispozitie

economie timp
economie timp

Poti incepe prin a dona haine pe care nu le folosesti sau mai bine ai putea chiar sa faci diverse targuri cu ele. Le poti da in schimbul la altceva sau pur si simplu vinde in licitatiile din curte, ca in modelul american al vanzarilor in cadrul curtii – yard sales.Acest lucru insa poate fi foarte dificil pentru cei impatimiti de haine si care nu ar renunta nici in ruptul capului la imbracamintea pe care o poseda.

Ne gandim ca, cu toate ca acum nu le purtam, intr-o zi ne vor veni minunat si le vom purta cu placere, insa nu va fi deloc asa, si uite cum se aduna tone de haine fara rost in dulapurile noastre. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei da hainele altcuiva care are nevoie de ele, mai ales dupa atatea luni in care asu stat in dulapuri fara a fie purtate.

Nu-ti fie jena sa mergi la magazinul SH din zona ta si sa intrebi daca nu doresc sa iti vanda si hainele tale. Sunt atatea femei cu multe haine care nu au fost purtate vreodata care merg si fac targuri cu haine pe care nu le folosesc. Uite ce afacere buna! Ba ai putea merge chiar tu in SH-uri sa-ti cumperi haine bune si de firma, la preturi mult mai mici.

Intalnirile sunt atat de consumatoare de timp. A te intalni cu cineva in persoana poate necesita cheltuirea de bani pe benzina sau pe transportul public si posibil si plata mancarii pe care o vei servi unde veti merge. In schimb, seteaza niste limite in timp  intalnirile si aranjeaza cu ei intalniri la telefon sau in mediul online si video pe Skype sau chat. Asigura-te ca vei prioritiza toate aceste intalniri in acest mediu. Acestea sunt intr-adevar necesare, trebuie sa va vedeti neaparat la fata cu cel cu care trebuie sa discutati ceva sau se poate face acest lucru si la telefon sau prin e-mail?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.