exercitii

Exercitii pentru posterior

exercitiiDaca vei tasta „exercitii pentru posterior” pe Google, vei vedea o gramada e linkuri de redirectionare fara nici un rost. Pentru acele femei care vor sa atarga lumea din punct de vedere sexual, exista o lista de mai multe exercitii pentru partea posterioara si pentru imbunatatirea fermitatii acesteia. Aceste exercitii sunt foarte bune pentru coapse, fund si solduri, dar si pentru gambe de asemenea. Oricum, miscarea e buna oricum si nu ar trebui sa o neglijam deloc, mai ales daca stam jos intreaga zi la birou.

Nu uita nici de mancatul sanatos. A manca alimentele intregi si fara a le mesteca prea tare nu este deloc un lucru bun si ar trebui sa-ti reoranduiesti obiceiurile alimentare. Asadar, fetelor si doamnelor, ce mai asteptati altceva? Imbracati-va comod si cu cele mai potrivite haine pentru efectuarea de exercitii fizice si hai sa ardem nsite calorii bune, acum inainte de sezonul de mers la plaja si de bronzat.

Fandari inspre fata

Fandarile sunt cele mai bune exercitii care ajuta la formarea si tonifierea posteriorului, dar si pentru imbunatatirea aspectului picioarelor in general. Fandarile efectuate inspre partea din fata sunt usor de facut si sunt o foarte buna incalzire inainte de antrenamentul in sine.

Stai in picioare cu mainile pe langa solduri, fa un pas mare in fata cu un singur picior si indoaie-ti genunchiul intr-un unghi de 90 de grade. Fa un pas inapoi si apoi repeta de 15 pana la 20 de ori cu fiecare picior in parte.

Fandari laterale

Fandarile laterale sunt la fel de eficiente ca si fandarile frontale. Efectueaza astfel de fandari  in stilul celor frontale, insa in loc de a face un pas in fata, vei face un pas in lateral si iti vei indoi genunchiul, mai intai pe cel al piciorului stang si mai apoi pe cel al piciorului drept. Nu numai ca acest exercitiu te va ajuta sa iti tonifiezi fundul, dar de asemenea iti vei si sculpta picioarele.

Un comentariu la „Exercitii pentru posterior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.