factori negativi masina spalat

Factori negativi pentru masina de spalat

Exista cu siguranta o serie de factori interni sau externi care ot dauna foarte mult masinii tale de spalat si care pot face in asa fel incat durata vietii acesteia sa fie foarte scurta si ca masinaria ta sa nu mai functioneze asa cum se cuvine.

Sutienele

Aceste iteme de vestimentatie contin carlige si mici sarmulite. In mod asemanator ca si in cazul fermoarelor care pot degrada hublourile masinii de spalat si pot deteriora alte haine, aceste articole se pot prinde si pot strica toba masinii de spalat. Tocmai pentru a evita aceste situatii neplacute si nedorite, iti poti pune lenjeria intr-un acusor special de bumbac, pentru a nu mai intra in contact cu celelelate haine si a distruge ce nu iti doresti. Asta iti va permite sa speli aceste articole de imbracaminte in timp ce iti vei proteja in acelasi timp si masina de spalat.

Monedele

Monedele pot cauza foarte multe stricaciuni in cazul masinii tale de spalat la fel de mult. In mod normal, acestea sunt lasate in buzunarele pantalonilor si hainelor puse in masina de spalat. De vreme ce sunt mult mai grele decat fermoarele si sarmele de la sutiene, acestea se pot izbi de toba masinii tale de spalat si pot cauza mai multe daune decat pot face alte lucruri. A preveni aceste situatii este foarte usor. Trebuie doar sa te asiguri ca vei cerceta destul de bine buzunarele panatalonilor si ale hainelor inainte de a le pune in masina de spalat.

Apa rece

A folosi apa ree atunci cand iti speli hainele chiar te poate face sa economisesti energie si sa previi decolorarea hainelor, insa poate cauza stricaciuni asupra masinii de spalat de asemenea, mai ales daca nu este mentinuta in mod corect. Acest lucru poate fi prevenit prin reglarea unui ciclu de spalare la o temperatura moderata. Seteaza masina in cadrul unui ciclu de spalare foarte fierbinte, cel mai fierbinte, apoi toarna niste otet in apa. Apoi porneste masina. Acest lucru va ajuta la indepartarea oricarui tip de depozite minerale. Acest procedeu ar trebui sa fie efectuat o data pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.