masaj prenatal

Femeile insarcinate si relaxarea

masaj prenatal

Foloseste farfurii de hartie. Acest lucru poate parea destul de nesemnificativ la inceput, insa evitand lucrurile de facut prin casa ca si spalatul vaselor, este una dintre cele mai bune modalitati prin care te poti relaxa in timpul sarcinii, mai ales daca ai si copii deja.

Eu cumpar de obicei farfurii de hartie, adica de carton pentru acele zile cand prefer sa fac curat mai repede dupa masa sau pentru atunci cand te simti prea obosit sa mai faci curatenie si ordine dupa masa. Poti cumpara farfurii si tacamuri de unica folosinta, dar si pahare de unica folosinta ca pentru gratar sau picnic, ca sa servesti masa si ca sa iti vina si mai usor sa strangi dupa aceea.

A merge la o sesiune de pedichiura si manichiura, dar si la un masaj pentru picioare, este foarte bine pentru femeile insarcinate. A obtine o pedichiura si un masaj la picioare efectuate de un specialist in asa ceva este una dintre cele mai frumoase moduri prin care o femeie gravida se poate relaxa in timpul sarcinii.

Este si asa destul de dificil sa-ti mai atingi varfurile degetelor de la picioare cu degetele de la maini, asadar de ce sa nu lasi pe altcineva sa faca asta pentru tine. Poate fi vorba despre sotul sau iubitul tau sau chiar despre un maseor de la salon. Un masaj la picioare te va face sa te simti mult mai bine daca deja picioarel tale iti sunt umflate si te dor si daca iti doresti si degetele dragute la picioare pe timp de vara.

A merge la un masaj prenatal este o cale minunata de a te destresa si de a te relaxa pe toata durata sarcinii. Insa, nu uita sa-i spui tereapeurului tau in masaj ca esti gravida, chiar daca nu se observa inca atat de tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.