frate prieten

Frate si prieten bun

frate prieten
frate prieten

Fratii sunt cei mai buni prieteni ai nostri, fie ca sunt de gen masculin sau feminin, fie ca sunt mai mici sau mai mari ca varsta decat noi. Fratii nostri sunt cei mai buni profesori ai nostri. Sunt intelegatori, prietenosi, caldmi, dar au si limite pe care le impun ca sa te ajute sa te dezvolti.

Fie ca iti doresti sa afli despre intelesul vietii acesteia sau despre acele subiecte la care tu, ca frate mai mic, nu ai succes, sau despre secretele din spatele unor lucruri prea ciudate pentru tine, fratele tau ar putea sa-ti dea raspunsul la orice intrebare si sa te ajute cu orice nelamurire.  Iubesti felul in care iti explica calm despre ce este vorba, in ciuda faptului ca tu tot nu intelegi in cele din urma.

Tu stii ca el te stie din interior si din exterior. Nu poti acunde nimic de fratele tau. Te va vedea, te va observa si te va descoase pe loc referitor la ceea ce ai patit sau la ceea ce ai de spus. Chiar daca esti suparat si ai plans sau plangi pe undeva, fratele tau te va gasi si te va intreba ce ai patit sau te va apara in fata altora in caz de neinelegeri.

Poate pentru ca ati crescut impreuna, poate pentru ca sunteti inca un fel de suflete pereche de pe aceeasi parinti, va stiti unul pe celalalt si stiti atunci cand aveti necazuri, dar va si ajutati sa treceti peste ele. Stiti de asemenea ca pana si dupa atat de multi ani, inca va mai intelegeti si iubiti cand ca reintalniti unul cu celalalt.

Poti reincepe o conversatie cu fratele tau exact din punctul in care ai lasat-o. Acesta este partea cea mai uimitoare la a avea un frate prieten bun. Nu conteaza ca ai inchis brusc telefonul sau ca ai plecat din camera in mijlocul conversatiei, veti continua totul de unde a ramas discutia data trecuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *