gadgeturi bucatarie

Gadgeturi bizare pentru bucatarie

Daca esti fan al uneltelor si gadgeturilor de bucatarie, stii ca exista o gramada de variante disponibile aici-inclusiv unele care sunt si foarte bizare. Si totusi, doar pentru o unealta este bizara, asta nu inseamna ca nu poate fi folosita. Unele dintre cele mai interesante si mai neobisnuite lucruri si ustensile de bucatarie pot sa ajunga in cele din urma chiar si in propria bucatarie.

Setul de cutite „Fostul”

Esti in cautare de  noi cutite pentru bucatarie deoarece ti le-ai pierdut pe ale tale  intr-o despartire neplacuta? Daca da, a adauga setul de cutite foarte bune „Fostul” in bucataria ta, iti va putea crea un pic mai multa placere. Nu numai ca vei obtine un set de cutite din otel inoxidabil, dar de asemenea vei obtine placerea de a le stoca intr-un suport de plastic sau de metal care iti da impresia ca le introduci sau ca il injunghii pe fostul tau de fiecare data cand asezi un cutit la locul lui.

Reclama companiei acestui set de cutite spune de obicei ca produsul „Fostul” poate sa fie catartic si se refera la suportul de cutite ca la un  efigiu anonim dedicat oricui il alege. Proiectat de designerul italian Raffaele Iannello, un set cu un suport din metal costa in jur de 1.000 de $, insa poti obtine un acelasi set de cutite cu suport de plastic la in jur de 160 de $.

Cutitul ondulat

Cine spune ca unele cutite trebuie sa fie drepte? Cutitul ondulat este departe de a fi drept. Acest cutit colorat ondulat este amuzant si ciudat si asigura de asemenea si o solutie practica pentru unii bucatari creativi. Cutitul are margini zimtate, asigurand un serviciu usor de feliat cartofii in fasii subtiri si ondulate sau de a le da legumelor o forma interesanta si eleganta. Aceasta unealta de bucatarie este mai degraba practica si poate oferi o prezentare mai neobisnuita a mancarii decat orice altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *