invitatie

Ghidul mirilor: cum se aleg cele mai potrivite invitatii de nunta

Primul contact intre viitorii miri si persoanele care urmeaza sa li se alature la petrecerea de celebrare a evenimentului casatoriei are loc in momentul in care se ofera invitatiile de nunta. Obligatoriu, trebuie sa fie vorba despre invitatii care sa impresioneze, care sa atraga si care sa fie pastrate mai apoi cu mare drag de catre invitati, in amintirea fericitului moment.

Nu se spune degeaba ca invitatiile de nunta sunt ca niste carti de vizita pentru miri. Ele reflecta personalitatea acestora si reprezinta iubirea si apropierea. Exista o mare varietate de modele si tipuri de invitatii disponibile pe piata, iar mirii se pot vedea pusi de cele mai multe ori in incurcatura atunci cand trebuie sa aleaga. Urmatoarele criterii enumerate in continuare pot fi astfel de un real ajutor.

Primul element de care trebuie tinut cont la alegerea invitatiilor este tematica nuntii. Daca va fi vorba de o nunta traditionala, cele mai potrivite pot fi invitatiile clasice, cu inscriptii florale si modele reprezentative ale verighetelor, ori cele minimaliste, dar in egala masura de elegante.

La fel se va proceda si in cazul invitatiilor nonconformiste si neconventionale, pentru nuntile la care tematica este una cu totul deosebita.

Cu privire la sistemul de deschidere al invitatiilor, de obicei se alege cel clasic, in forma unei carti. Mai exista si alte variante, tip plic sau cu sisteme de deschidere fanteziste, care inglobeaza uneori reale puzzle-uri. In functie de cat de traditionala sau nonconformista este nunta, se poate opta si pentru invitatii de tip pergament sau sul, ori pentru invitatii in oricare alte forme decat cele rectangulare.

Ce culoare sa aleg? Aceasta intrebare si-o adreseaza, probabil, fiecare cuplu. Dilema este una destul de mare, insa daca esti lipsit de inspiratie, nu ai cum sa dai gres cu nuantele clasice de alb, fildes sau crem. Nu trebuie neaparat sa te complici prea mult cand alegi invitatiile de nunta, intrucat poti obtine un plus de eleganta si de la o invitatie simpla, de bun gust.

Cu privire la text, acesta ramane in sarcina mirilor. Exista modele si sabloane si in acest caz, dar de obicei se prefera textele personalizate si realizate complet de catre miri. Astfel ofera intregii nunti atmosfera si stilul dorit.

Invitatii cu modele sau fara? La aceasta intrebare nu exista un raspuns clar, pentru ca totul depinde de ceea ce isi doresc mirii. Poti alege si invitatii mai tineresti si nonconformiste, cu desene hazlii si imagini care sa aduca veselia in mintea invitatilor. De asemenea poti alege invitatii cat mai simple, dar de un impact deosebit, prin note clasice si elemente vizuale, culori si forme care sa se combine intr-o maniera perfecta pentru a determina oaspetii de la nunta sa le pastreze.

De unde poti sa alegi si sa cumperi invitatii de nunta? Oferta este foarte variata. Poti merge pe la targuri pentru nunti, poti gasi magazine care au ca obiect de activitate realizarea invitatiilor, sau poti sa te orientezi catre online. In acest caz, site-ul de invitatii de nunta tbz Cluj-Napoca te poate ajuta cu o oferta bogata de invitatii de toate tipurile.

Odata ce te-ai hotarat, nu mai ramane decat sa le distribui si mai apoi sa te bucuri de cele mai fericite momente alaturi de partener, in compania oaspetilor pe care i-ai invitat cu drag la sarbatoarea nuntii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *