Heylux.ro mi-a schimbat radical viata

heylux In urma cu 3 ani de zile ma confruntam cu o problema de identitate, simteam ca nu imi gaseam deloc locul meu, in masura in care am schimbat cel putin 4 locuri de munca intr-un an de zile. Atunci mi-am dat seama ca am o problema si ca nu pot lucra oriunde. Unele din aceste joburi erau prea solicitante, in maniera in care nu stiam niciun pic de engleza. Astfel m-am decis sa ma informez in privinta unui loc de munca mai bun si am dat de Heylux.ro.

Am inceput o colaborare cu Heylux.ro, colaborare care m-a facut sa imi schimb mentalitatea in ceea ce priveste un loc de munca in domeniul virtual. Poate ca nu ma gandeam ca am sa imi gasesc o familie care sa ma multumeasca atat de mult, care sa imi aduca atat de multe avantaje si sa ma ajute sa ma dezvolt si sa imi inving teama de a lucra cu publicul.heylux

Tot ce am avut nevoie la acest loc de munca a fost varsta, care trebuie sa fie peste 18 ani, un act de identitate valabil, sa imi doresc sa lucrez si sa castig bani. De aici tot am progresat. Dupa cum va spuneam ca nu stiam deloc engleza, iar Heylux.ro mi-a oferit sansa de a lua parte la unele cursuri de limba engleza si acum pot sa comunic cu publicul fara sa am inhibitii.

Tot Heylux.ro m-a ajutat sa imi gasesc caracterul puternic de a ma face remarcata, de a nu sta in spatele monitorului, in maniera in care am reusit sa obtin cele mai multe bonusuri. Inarmata cu dorinta de a avansa, cu cea de a castiga si a ma dezvolta am ajuns in scurt timp sa am un bonus lunar de la Heylux.ro. Astfel, am reusit sa ma schimb, sa imi schimb mentalitatea si m-am apucat sa le dau sfaturi si heylux celor mai tinere modele in domeniu.

Cele mai multe modele au dorit sa stie de unde am avut atat de multa ambitie si le-am explicat ca atunci cand treci prin diverse momente triste din viata ta se intampla sa cazi la pamant si sa te ridici la fel de usor, fiind impinsa de dorinta de afirmare. Heylux.ro a avut grija de mine ca si un parinte, m-a alimentat cand am avut nevoie de hrana, mi-a asigurat casa si sprijin reciproc. Le-am spus celor mai tinere modele de la Heylux.ro ca a fi tu insati nu se compara cu nimic si mai ales ca a fi asa cum iti doresti este cea mai mare libertate pe care poate un om sa o aiba.

Nu va faceti griji! La Heylux.ro nimeni nu te critica daca nu esti model sau daca nu ai operatii estetice. Aici se evalueaza frumusetea naturala, se evidentiaza caracterul si personalitatea fiecareia dintre noi si se activeaza simtul responsabilitatiii si al colectivului. Aici te redescoperi intr-un alt sens si ajungi sa fii cea care isi traieste parca viata ca un vis.

9 comentarii la „Heylux.ro mi-a schimbat radical viata”

  1. si eu am lucrat in domeniu si pot spune ca am fost multumita de ceea ce am primit.acum sunt in italia, dar nu uit experienta din acest domeniu

  2. ce fain de tine. pe langa bani j altele ai mai invatat si engleza… fain. vreau si eu la voi.

  3. am auzit de la unele fete ca e misto sa lucrezi de acasa in videochat. si asa nu iti trebuie aparatura sofisticata. doar timp si sa iti doresti

  4. unele fete au zis ca au avut bani frumosi in fiecare zi. nujtiu cat de bine e sa depinzi de altul sa iti cumperi o tzoala… mai bine banul tau.

  5. cea mai usoara meserie dintre care exista. lucrezi de acasa si vin si bani frumosi. fain de cele care lucreaza aici.

  6. important este sa te simti bine in pielea ta si sa iti doresti sa muncesti., nu e o munca rusinoasa si e si bine platita.

Comentariile sunt închise.