Huawei_MediaPad_X1

Huawei MediaPad X1 – un rival Nexus 7

In mod normal cei de la Huawei, lanseaza produse relativ iefitne, accesibile ca pret, insa situatia se schimba in cazul MediaPad X1. Compania chineza afirma ca va fi cea mai subtire tableta din clasa sa.

Design-ul aceste tablete este unul placut, fiind o tableta subtire, usor de tinut in mana, avand o grosime de doar 7.2 mm si o greutate de 239 grame. In locul plasticului, Huawei a decis sa foloseasca aluminiul pentru partea spate a tabletei, plasticul fiind folosit in partea de sus si in partea frontala a dispozitivului. Pe langa faptul ca este o tableta, o vei putea folosi si pe postul de telefon, fiind un hibrid, avand un slot SIM, dar avand in vedere pretul destul de redus, ar fi fost de preferat sa fie doar o tableta.

Din punct de vedere al performanetelor oferite tableta are un procesor de 1.6 quad core o memorie RAM de GB ( ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru un utilizator mediu ) si capacitatea de stocare de 32 GB, pe langa cei 32 GB tableta are si un slot SD in caz ca doriti mai mult spatiu.

Sistemul de operare folosit de Huawei pentru acest produs este binecunoscutul Android in versiunea 4.2.2 Jelly Bean, cu interfata Huawei Emotion 2.0. Acest lucru are elemetele sale pro si contra, cum e mai mereu in cazul acestor interfete. Faptul ca nu avem un meniu de aplicatii si ca acestea stau toate pe homescreen, nu este ceva ce place tuturor.

Bateria MediaPad X1 este una de 5000 mAh care reuseste sa alimenteze tableta pe o perioada ce difera de la 20 la 25 de ore. In mod normal aceasta rezita 15 ore in cazut in care este folosita la navigarea pe internet, sau cand vizualizezi un fisier video.

Daca esti genul de utilizator care nu pune pret prea mare pe interfata sistemului de operare, atunci Huawei MediaPad X1 poate fi o tableta demna de luat in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *