cadou

Idei de cadouri Craciun pentru angajati

Craciunul este un festival al bucuriei, distractiei si clipelor placute petrecute alaturi de cei dragi, de prieteni si familie. Este de asemenea cel mai bun moment de a oferi si de a primi cadouri. Daruirea este una din cele mai bune traditii prin care iti exprimi afectiunea si aprecierea pentru o persoana. Aici se include, desigur, si aprecierea aratata de angajator catre angajatii sai. Daca reprezinti un angajator si nu ai nici o idee despre ce cadouri sa faci angajatilor de Craciun, iata in continuare cateva idei.

Majoritatea angajatorilor si companiilor comanda cadouri personalizate pentru toti angajatii, intrucat a comanda o cantitate mai mare aduce un discount.

  • Gadgeturile sunt in topul listei ca si cele mai bune cadouri de Craciun. Pot fi daruite angajatilor de la iPod-uri la mini-laptopuri, music-playere, e-book readere si asa mai departe.
  • Daca se cauta cadouri nu prea costisitoare, se pot alege genti pentru laptop, borsete, posete, serviete, personalizate cu logo-ul companiei sau cu initialele persoanei.
  • Accesoriile pentru birou sunt considerate in acelasi timp cadouri bune, dar si utile. Astfel se pot alege pixuri personalizate, brelocuri, suporturi pentru pixuri si asa mai departe.
  • Chiar si alimentele, ciocolata sau o sticla de vin pot fi cadouri potrivite pentru angajati, pentru a arata aprecierea companiei fata de ei.
  • In mod similar, la fel de populare in randul angajatorilor sunt si cosurile de Craciun oferite de majoritatea corporatiilor.
  • Cani si pahare personalizate sunt o alta buna idee de cadou pentru angajati.
  • Esarfe, palarii, saluri, tricouri sunt printre alte idei de cadouri ce pot fi potrivite pentru angajati, fie ca sunt personalizate cu logo-ul companiei sau nu.

In afara de cele mentionate mai sus, pot fi oferite si bonuri valorice sau cupoane ce pot fi folosite la diverse magazine, cate o cina sau o masa in oras este la fel o buna optiune, chiar daca sunt putin mai costisitoare, este o buna modalitate de a arata aprecierea companiei fata de angajatii sai. In cele din urma, ca un sfat general, trebuiesc cunoscute si preferintele angajatilor inainte de a le face un cadou prea personal. Totul trebuie bine organizat, pentru ca fiecare sa primeasca acel cadou unic de care se va bucura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.