idei zile ploioase

Idei pentru zile ploioase

Poate ca ai tu insuti cateva idei bune despre cum ai putea sa-ti petreci timpul liber toamna, cand zilele sunt mai scurte si ploioase, insa si eu ad putea sa-ti dau cateva idei bune despre cum ai putea sa-ti petreci niste dupa-amieze mai ploioase si mai racoroase in confortul propriei locuinte si la caldura.

Atunci cand eram doar o fetita, una dintre activitatile mele preferate de faut intr-o zi de toamna era sa stau undeva culcusita cu o carte buna de aventuri sau politista in maini si cu o cana de ceai si prajituri alaturi pe pat. Nu mai sunt un copil de mult timp, insa obiceiurile tind sa fie aceleasi.

O carte buna intr-o noapte rece este exact ceea ce ai nevoie pentru a te simti mai bine. Ori poate si mai bine de atat, in cada in baie stand pentru cat timp vrei tu la caldura sub spuma bogata, o carte este de asemenea binevenita.

Daca nu ai altceva de facut intr-o zi ploioasa si urata, ia o carte buna pe care ti-ai dorit de mult s-o citesti si o ceasca de ceai sau ciocolata calda in mana. Nu numai ca te vei simti mai bine si ca te vei distra de minune, insa daca este noapte si ai vrea sadaormi dar nu poti, asta te va adormi mai repede.

In timp ce o carte de toamna ar trebui sa fie mai melancolica si mai misterioasa, orice carte ar fi la fel de buna de fapt. Pregateste-ti un coltisor confortabil doar al tau, pune paturi calduroase acolo si perne, aprinde cateva lumanri aromate si relaxeaza-te. Acum esti gata pregatit de a te afunda intr-o alta realitate si sa uiti de toate problemele si de vremea capricioasa de afara.

A fi singur intr-o zi ploioasa de toamna este o sansa foarte buna pentru tine sa-ti reiei in considerare toate lucrurile cu care trebuie sa te confrunti in viata. Toamna este considerat cel mai bun anotimp in care iti poti schimba asteptarile si viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *