epilatul cu ceara

In favoarea epilarii cu ceara

De vreme ce metodele cu ceara de indepartat pilozitatea trag firul de par cu totul din radacina, acestuia ii va lua mult mai mult sa creasca inapoi. Chiar daca pana acum obisnuiai sa te razi in fiecare zi cu aparatul de ras, ceara iti va da posibilitatea sa faci acest lucru mult mai rar, pentru ca iti va oferi acea senzatie dorita de catifelare pana la doua saptamani. De asemenea, epilatul cu ceara se simte mut mai bine pentru pielea ta, din vreme ce pielea se poate irita daca o vei rade in fiecare zi.

Parul va creste din nou mai subtire. Un mare avantaj al epilatului cu ceara este faptul ca va creste inapoi mai subtire si mai mic decat se intampla dupa ce il razi su un aparat de ras sau cu un big. Daca vei continua cu aceasta metoda de epilat destul de des, vei vedea ca pana la urma pielea ta se va ibisnui cu ceara si parul va creste din ce in ce mai mic, mai subtire si mai putin. In timp ce rasul iti poate oferi infatisarea uneui fir de par mi des, din cauza capetelor cu lame ascutite si taioase, ceara are un efect invers asupra pielii tale.

Unul dintre dezavantajele epilarii cu ceara este faptul ca trebuie sa astepti din nou pana cand parul va creste mai mare ca sa poata fi indepartat. Este recoandat sa iti lasi parul sa creasca cel putin de jumatate de centimetru astfel incat ceara sa poata trage e firul de par si sa il indeparteze cu eficienta.

Durerea se stinge pe vreme ce te epilezi cu ceara din ce in ce mai mult. Insasi ideea depilarii cu ceara suna dureros. Implica asezarea de ceara fierbinte pe diferitele zone ale corpului si apoi smulgerea parului inca de la radacini. Vai! Suna dureros, insa cu cat vei practica mai des acest lucru, cu atat mai tare te vei obisnui cu durerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *