intimitate cuplu

Intimitate in cuplu

Lasa andrenalina sa curga in voie. Atat barbatii, cat si femeile s-au dovedit ca sunt mult mai incitati din punct de vedere sexualdupa experimentarea unei senzatii de teama sau a oricarei alte emotii care tine producerea andrenalinei. Asadar, faceti care care va va crea un sentiment de teama sau de incitare maxima. Va va putea pune pe amandoi intr-o stare mai buna. Puteti lua in considerare urmarirea unui film de groaza, o excursie impreuna intr-o casa bantuita sau presupusa bantuita, skydivingul sau datul intr-un roller coaster sau a oricarei masinarii a groazei dintr-un parc de distractii.

Fiti spontani. Nu trebuie sa planuiti mereu tot ceea ce veti face in ziua respectiva. Spontaneitatea poate fi o modalitate ideala de a adauga incitare si provocare fiecarei relatii. dintre doi parteneri.  Surprinde-l prin gatirea unei cine romantice intr-o lenjerie sexy sau chiar dezbracata atunci cand el va veni acasa. Spune-i direct sau lasa-l sa-si dea seama singur. Data viitoare cand veti merge la o cina impreuna, il poti instiinta sau ii poti da de inteles cu subinteles ca nu porti nimic pe dedesubtul fustei sau rochiei pe care o porti in acea seara.

Faceti sex si in afara dormitorului si patului. Data viitoare cand voi deveniti excitati si aveti chef de sex, alegeti un alt loc in care sa faceti dragoste sau sa va provocati unul altuia placere, in casa sau in afara casei daca se poate. Comunicati sugestiv de-a lungul zilei. Un mesaj text sexy pe telefon sau un apel fierbinte atunci cand el se afla la locul de munca poate fi exact ceea ce va trebuie pentru ca nerabdarea sa fie maxima si atunci cand veti ajunge acasa sa va doriti sa va rupeti hainele de pe voi.

Fiti sexy. Tundeti-va, incercati un nou parfum sau deodorant sau purtati ceva care sa dezvaluie mai mult decat de obicei. A te simti sexy poate schimba modalitatea prin care va vede partenerul si la fel si interactiunea dintre voi doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.