joburi abilitati vizuale

Joburi pentru abilitati vizuale si spatiale

Care sunt cele mai bune joburi pentru abilitatile vizuale si spatiale? Cei care gandesc vizual si spatial au atat de multe de oferit pentru angajati si unele cariere asigura oportunitati ce construit pe baza acestor abilitati importante.

Inteligenta vizuala si spatiala

Inteligenta spatiala este una dintre cele 8 inteligente multiple dezvoltate de catre Doctorul Howard Gardner. Teoria lui Gardner presupune ca oamenii au profile individuale de inteligenta bazate pe punctele lor forte si pe tendintele acestora de a invata mai bine prin intermediul anumitor parti ale creierului. Cei care detin o inteligenta spatiala pot tinde sa invete vizual si pot de asemenea tinde sa gandeasca in imagini.

Unii pot schimba termenul de „elev spatial” cu „elev vizual” si de vreme ce intre acesti termeni exista o legatura puternica, abilitatile spatialvizuale si abilitatile spatiale sut diferite una de cealalta. O persoana ce detine niste abilitati spatiale exceptionale este capabil sa isi imagineze anumite forme in minte fara a le vedea de fapt in realitate. Acest tip de inteligenta se traduce in mod natural in anumite domenii de munca.

Joburi pentru abilitatile vizuale si spatiale

Cele mai bune joburi in ceea ce priveste abilitatile vizuale si spatiale incurajeaza oamenii sa isi foloseasca punctele forte pe care le detin. Sarcinile care necesita hartile vizuale, imaginatia si constientizarea spatiala sunt ideale. Poti lua in calcul urmatoarele domenii de cariera in legatura cu inteligenta spatiala.

Arhitect peisagist

Un arhitect peisagist ste capabil sa vizualizeze proiectul completat inainte chiar de a desena planul propriu-zis pe hartie. Jobul necesita abilitatea de a crea o harta u distante corespunzzatpare asigurate in plan, in timp ce ia in considerare si lucruri ca lumina soarelui, canalizarea si conditiile de sol. Vizualizarea intrebuintarii spatiilor este un aspect foarte important al jobului de vreme ce arhitectul peisagist creaza o zona placuta in mod estetic care este si practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *