calatorie

Legatura cuplurilor care calatoresc

calatorie
calatorie

Legatura cuplurilor care calatoresc este una foarte stransa si nimic nu se poate compara cu ceea ce simt si traiesc acesta de fiecare data cand pleaca impreuna pe undeva, in aventuri neimaginabile si foarte frumoase. Cuplurile care calatoresc traiesc momentul de fata, traiesc in prezent.

In timp ce alte cupluri sunt sedentare si nu face altceva decat sa se vada acasa la ele in fiecare zi, merg la film sau iau cina la vreun restaurant scump pe undeva, cuplurile calatoare sunt foarte pasionate de ceea ce fac, de legatura pe care o au atunci cand cei doi sunt impreuna, si traiesc in prezent, traiesc clipa la maxim.

In primul rand, cei care formeaza un cuplu minunat de doia parteneri frumosi care calatoresc sunt niste prieteni foarte buni, cei mai buni prieteni de fapt. Poate ca nu sunt din prima, insa devin cat de curand niste adevarati tovarasi. Isi impartasesc sentimente, stari, nelinisti, provocari, cele mai intense provocari si emotii, dar si povestiri comune si amintiri frumoase traite impreuna l aun moment dat.

Cuplurile acestea pasionate de calatorie isi construiesc o educatie impreuna, cunoc mai multe limbi straine sau cel putin dialecte si accente, cunosc culturi diferite, se cunosc cu oameni noi si ajung sa vada tari straine pe care altii nu au apucat sa le vada vreodata. Isi construiesc o aza de educatie solida comunca care ii ajuta in decursul celorlalte excursii ale lor de acum incolo.

Cuplurile cele care calatoresc mereu impreuna sunt puternice si se cunosc atat de bine. Acesti parteneri devotati si aventurieri sunt mut mai iertatori decat restul oamenilor, pentru ca stiu  ca odata pe taramuri straine, doar ei intre ei se cunosc si se pot ajuta si bizui unii pe altii. Este atat de adevarat si de frumos ceea ce se intampla cu acesti oameni incat ofera un exemplu superb celor care nu face aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.