semne indragostire

Limbaj corporal-semne de indragostire

Exista cateva semne care pot da de gol un barbat cum ca te place. Daca in preajma ta se poarta mai prosteste si zambeste mai mult, se balbaie sau este agitat, atunci cu siguranta ca exista la mijloc cev mai mult si ca ii place de tine intr-un fel. Trebuie doar sa citesti in continuare ca sa iti dai seama exact ce vrea de la tine si cam care sunt semnalele care il dau de gol.

El iti zambeste cu toata gura si din toata inima. Se vede ca zambetul acestuia este sincer si real, si nu doar prefacut. Zambetele reale si sincere se extind cu totul dincolo de gura. Acestea inalta fruntea si ii ofera celui in cauza niste ochi usor mijiti si stransi. Daca si zambetul partenerului tau implica toata fata, atunci inseamna ca acesta este in mod pozitiv afectat de tine si de prezenta ta.

Acesta isi linge buzele, dar intr-un mod subtil si nu intr-un mod ciudat. Atunci cand cineva este atras de altcineva, gura sa produce mai multa saliva. Drept raspuns, acesta isi va linge de indata si rapid buzele sau chiar si le strange pentru a impiedica eliberarea salivei. Cu cat mai lent este un lins pe buze (ca lupul cand vede oaia pierduta), cu atat mai ciudat si mai infricosator este sentimentul pe care ti-l creeaza in acel moment respectiva persoana.

I se blocheaza ochii pe fata ta-si nu pe ochii tai neaparat. Ai putea crede ca atunci cand un tip este complet indragostit de tine, i-ar veni greu sa se uite atata timp la tine, insa nu-i chiar asa. Insa acum ca multa lume este obisnuita sa fie lipita de telefoanele mobile, contactul vizual nonstop  poate face oamenii sa se simta inconfortabil. Asadar, o noua regula: Daca isi petrece intr-o majoritate de 80% din interactiunea dintre voi, uitandu-se la tine, la ocii, la fata ta, atunci este foarte indragostit de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *