stiri internationale

Mai multe stiri mondene internationale

stiri internationaleCe persoana nu isi doreste sa afle tot felul de noutati despre lumea mondena, fie ca este vorba despre vedete, despre persoanele celebre, despre persoane publice care apar in media sau despre diverse staruri deja cunoscute si populare ori despre staruri in devenire. Toata lumea vrea sa afle despre ce mai face personajul favorit de la Hollywood, ce mai face cantareata preferata sau in ce filme a mai jucat Charlize Teron. Si mai multe stiri mondene internationale poti afla daca vei intra pe site-urile de presa mondena online sau chiar in revistele tiparite.

Fetele din toata lumea sunt innebunite sa afle despre ce mai fac „Micutele mincinoase” preferate ale tinerilor, dar si ce mai fac aceste actrite dragute in viata reala si in ce alte proiecte mai sunt implicate ele. Stiri si zvonuri despre Justin Bieber si despre Selena Gomez sau despre Justin Bieber si Ariana Grande, noua favorita a publicului adolescent, mai poti fi de asemenea regasite pe site-urile de profil straine sau romanesti.

Personal, imi place sa aflu cat mai multe stiri despre vedetele de la Hollywood, despre ultimele productii cinematografice sau media in care sunt implicate persoanele celebre, despre starurile mele favorite din tenis. Un mai nou scandal sau o mai noua stire din lumea buna de peste hotare este si cea referitoare la plecarea unui membru al formatiei One Direction din grupul muzical. Cum toata lumea plange si este trista din cauza acestui lucru, asemenea stiri mondene internationale ma intereseaza foarte mult.

Pe Facebook si pe alte retele sociale am tot dat like la diverse pagini de stiri si pagini oficiale de vedete internationale ca sa fiu mereu la curent cu ultimele noutati si stiri din lumea mondena din afara tarii. Daca ma intrebi despre un actor, un artist complet sau un cantaret, este posibil sa stiu deja tot ce vrei sa afli, insa la randul meu am devenit o enciclopedie umana de stiri si barfe despre celebritati datorita faptului ca m-am informat de pe Internet. Cum altfel?

Cea mai mare pasiune a mea este sa aflu cat mai multe lucruri despre lumea colorata si fabuloasa a starurilor de la Hollywood. Nimeni nu stie cat de mult timp imi petrec de fapt pe site-urile de stiri si gossip straine pentru a afla cat mai multe se poate sau pentru a ma tine la curent despre ce mai fac idolii de la American Idol, despre Kim Kardashian sau despre ce mai face tatal vitreg al acesteia in ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.