Modalitati de a face bani simplu si usor cu Lucky Studio

lucky studioInca de cand eram mica nu mi-a placut matematica, ceea ce m-a determinat sa merg la un liceu cu profil uman, si sa studiez mai mult materii socio umane. Insa, la un momendat am constatat ca pot face o multime de lucruri cu aceasta specializare. Apoi am inceput sa ma axez mai mult pe ceea ce invatam, pe ceea ce aveam de citit si asa am ajus sa iubesc sa lucrez cu oamenii.

In primul an de facultate, am incercat sa imi gasesc, si eu, ca orice om, un job decent. Bineinteles ca nu am gasit ceva care sa imi ofere garantia locului de munca, si in 3 luni de zile deja nu mai lucram la acea pensiune, ca si receptioniera. Ce multe se pot schimba intr-un interval atat de scurt. Normal ca, tot parintii au fost cei care m-au sustinut.

Insa, acum ii sustin eu pe ei. Cum reusesc acest lucru? Pai, inainte de finalul anului universitar, caci acum sunt in anul doi la universitatea din Iasi, la profilul Litere, cineva mi-a spus ca se pot obtine bani usor, lucrand ca model. Oare ce insemna aceasta? Am intrat pe www.luckystudioweb.ro si am gasit o multime de informatii ajutatoare. Astfel, in cel mai scurt timp mi-am programat un interviu si am ajuns sa lucrez in doar 2 zile. Ce inseamnlucky studioa sa fie o echipa deschisa si primitoare?!

Sunt mandra ca lucrez pentru Lucky Studio

Nimic nu pare imposibil. Fac bani mult mai usor, lucrez in ce ture vreau eu si de altfel am timp si de alte activitati, pe langa munca si facultate. Banii pe care ii iau zilnic ma ajuta sa duc un trai decent si le mai cumpar si alor mei cate unele. Cele necesare nu mai sunt acum lipsuri si le multumesc cu cate putin. Stiu ca nu voi fi indeajuns de incantata pentru a le rasplati eforturile, insa fac cat pot eu de bine.

lucky studioNu ma deranjeaza sa recunosc ca am gasit un mod facil de a face bani. La urma urmei este o meserie, este ceva ce inveti sa faci cu drag si pe deasupra mai ai si o multime de beneficii. Comparativ locul de munca anterior, aici fac parte dintr-o echipa mare si stiu la cine sa apelez cand am o nelamurire.

Cu banii de aici nici nu mai trebuie sa imi fac griji ca nu voi avea de unde sa imi platesc taxa de scolarizare, daca anul urmator voi fi la cu taxa. Pot spune, ca in sfarsit am gasit ceva pe placul meu, ceva in interesul meu si asta conteaza.

 

 

 

 

9 comentarii la „Modalitati de a face bani simplu si usor cu Lucky Studio”

  1. simplu si usor si rapid..as putea adauga se fac banii in vdieochat..eu nu cred in prostiile cum ca a fi model de videochat e cv rusinos

  2. asa-i. nu ai de ce sa -ti fie rusine pur si simplu. lasa la o parte grijile si nu te mai gandi la ziua de maine..la lucky studio banii sunt asigurati..

  3. ce daca ai peste 30 de ani? nu se mai cheama ca esti femeie. mama mea este super si are 34 de ani..nu face videochat, dar este f moderna..

  4. bani pt cumparaturi si pt chestii de femei am nevoie in permanenta. imi pl sa ma gatesc mereu si sa arata bn, de aceea cred ca videochatu merita incercat

  5. da, este o alta viata si alte sanse ai acum in ziua de azi. mereu se iveste cate ceva de facut si parca romania nu mai duce lipsa de locuri de munca..asa ma mai bucur..

  6. si eu mi-am inceput cariera in videochat si nu regret..este o alegere mai altfel, normal, dar nu voi regreta niciodata aceasta decizie luata. va pup :*

Comentariile sunt închise.